Închide meniul

Radu Drăguşin a făcut vizita medicală la Tottenham! Va semna pe 5 ani cu un salariu uriaş!

Bogdan Stănescu Publicat: 10 ianuarie 2024, 17:52

Reclamă
Radu Drăguşin a făcut vizita medicală la Tottenham! Va semna pe 5 ani cu un salariu uriaş!

Radu Drăguşin a făcut vizita medicală la Tottenham

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin a făcut vizita medicală la Tottenham! Fundaşul naţionalei va semna cu echipa londoneză până în iunie 2029, urmând să aibă un salariu de 3 milioane de euro pe sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalistul Fabrizio Romano a anunţat ultimele veşti despre contractul pe care Radu Drăguşin urmează să îl semneze cu Tottenham. Potrivit jurnalistului specializat în transferuri, Radu Drăguşin urmează să fie prezentat oficial în curând la Tottenham.

Radu Drăguşin a făcut vizita medicală la Tottenham!

Radu Drăguşin tocmai a efectuat vizita medicală la Spurs, afacerea e gata!

Drăguşin semnează un contract valabil până în iunie 2029, cu un salariu anual de 3 milioane de euro. Înţelegerea va fi anunţată oficial în curând.

Spurs va plăti 25 de milioane de euro, la care se adaugă 5 milioane de euro bonusuri, iar Djed Spence li se va alătura celor de la Genoa ca jucător împrumutat, urmând să fie şi o opţiune de transfer definitiv”, a anunţat Fabrizio Romano pe reţelele sociale.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Promisiunea tatălui lui Radu Drăguşin, după transferul fiului său la Tottenham: „Nu se va opri aici! Sunt convins”

Promisiunea tatălui lui Radu Drăguşin, după transferul stelar al fiului său la Tottenham. Dan Drăguşin a spus că fiul său va evolua şi mai mult în carieră.

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român din istorie, după ce Tottenham a plătit pentru el 25 de milioane de euro şi încă 5 milioane sub formă de bonusuri.

Reclamă 4 / 0/3

Ca şi atunci, când făcea primul pas către fotbalul mare, eram mândru şi eu şi întreaga familie. Şi acum sunt la fel, foarte mândru. Am vorbit cu el. Era şi emoţionat, era şi fericit. Era, peste toate, extrem de hotărât. Aşa cum şi-a planificat de mic cum a plecat la Academie la Juventus să demonstreze valoarea lui, cu acest gând a plecat şi la Londra. Eu cred că ne va bucura pe toţi. Pentru noi, mai puţin. Ambele echipe care l-au curtat sunt nişte nume extrem de grele în fotbalul european şi mondial.

Ce l-a determinat pe el să facă această alegere, ar trebui să vă răspundă el. Niciodată nu s-a gândit să joace pentru altă naţională. Este crescut în spiritul nostru, românesc. Vine cu inima şi cu sufletul la fiecare convocare. Dacă va fi căpitan, ar trebui să o decidă valoarea lui şi selecţionerul. Liderii nu se impun, liderii se nasc. Sunt convins că nu se va opri la suma asta. Nu se teme de nimic şi sunt convins că nu se va opri aici”, a spus Dan Drăguşin, tatăl lui Radu Drăguşin, la digisport.ro.

Florin Manea, primele declaraţii după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

„Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Suntem bulversaţi!”. Acestea au fost primele declaraţii ale lui Florin Manea, după ce Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham, în detrimentul uriaşului club din Bundesliga. Agentul susţine şi că salariul din Bavaria ar fi fost cu 50% mai mare decât cel pe care românul îl va avea la Spurs.

„E totul gata, zburăm la Londra în 30 de minute. Se va face azi vizita medicală şi se va oficializa. Azi-dimineaţă s-a luat decizia, la ora 08:00. A apărut oferta lui Bayern şi ne-am oprit în loc, eram în drum spre aeroport.

Am zis că trebuie să ne gândim bine şi să evaluăm, Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Asta este decizia, am luat-o împreună cu Radu, cu familia lui. I-am anunţat pe cei de la Bayern că, din păcate, au venit pe ultima sută de metri şi a fost greu să ne schimbăm decizia.

Suntem bulversaţi încă, să refuzi Bayern Munchen. A fost ce şi-a dorit el. Mergem la Tottenham. Normal că s-a gândit, e greu să faci o asemenea alegere. N-am dormit azi-noapte. Banii erau mai mulţi la Bayern, dar s-a gândit să aleagă cariera deasupra banilor. Multă lume nu credea. Era încă jumătate în plus suma de salariu”, a spus Manea, citat de gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și