Închide meniul

Promisiunea tatălui lui Radu Drăguşin, după transferul fiului său la Tottenham: „Nu se va opri aici! Sunt convins”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 ianuarie 2024, 16:25

Reclamă
Promisiunea tatălui lui Radu Drăguşin, după transferul fiului său la Tottenham: „Nu se va opri aici! Sunt convins

Promisiunea tatălui lui Radu Drăguşin, după transferul fiului său la Tottenham:

Profimedia

Promisiunea tatălui lui Radu Drăguşin, după transferul stelar al fiului său la Tottenham. Dan Drăguşin a spus că fiul său va evolua şi mai mult în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a devenit cel mai scump jucător român din istorie, după ce Tottenham a plătit pentru el 25 de milioane de euro şi încă 5 milioane sub formă de bonusuri.

Promisiunea tatălui lui Radu Drăguşin, după transferul fiului său la Tottenham

Ca şi atunci, când făcea primul pas către fotbalul mare, eram mândru şi eu şi întreaga familie. Şi acum sunt la fel, foarte mândru. Am vorbit cu el. Era şi emoţionat, era şi fericit. Era, peste toate, extrem de hotărât. Aşa cum şi-a planificat de mic cum a plecat la Academie la Juventus să demonstreze valoarea lui, cu acest gând a plecat şi la Londra. Eu cred că ne va bucura pe toţi. Pentru noi, mai puţin. Ambele echipe care l-au curtat sunt nişte nume extrem de grele în fotbalul european şi mondial.

Ce l-a determinat pe el să facă această alegere, ar trebui să vă răspundă el. Niciodată nu s-a gândit să joace pentru altă naţională. Este crescut în spiritul nostru, românesc. Vine cu inima şi cu sufletul la fiecare convocare. Dacă va fi căpitan, ar trebui să o decidă valoarea lui şi selecţionerul. Liderii nu se impun, liderii se nasc. Sunt convins că nu se va opri la suma asta. Nu se teme de nimic şi sunt convins că nu se va opri aici”, a spus Dan Drăguşin, tatăl lui Radu Drăguşin, la digisport.ro.

Florin Manea, primele declaraţii după transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

„Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Suntem bulversaţi!”. Acestea au fost primele declaraţii ale lui Florin Manea, după ce Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham, în detrimentul uriaşului club din Bundesliga. Agentul susţine şi că salariul din Bavaria ar fi fost cu 50% mai mare decât cel pe care românul îl va avea la Spurs.

Reclamă

„E totul gata, zburăm la Londra în 30 de minute. Se va face azi vizita medicală şi se va oficializa. Azi-dimineaţă s-a luat decizia, la ora 08:00. A apărut oferta lui Bayern şi ne-am oprit în loc, eram în drum spre aeroport.

Am zis că trebuie să ne gândim bine şi să evaluăm, Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Asta este decizia, am luat-o împreună cu Radu, cu familia lui. I-am anunţat pe cei de la Bayern că, din păcate, au venit pe ultima sută de metri şi a fost greu să ne schimbăm decizia.

Suntem bulversaţi încă, să refuzi Bayern Munchen. A fost ce şi-a dorit el. Mergem la Tottenham. Normal că s-a gândit, e greu să faci o asemenea alegere. N-am dormit azi-noapte. Banii erau mai mulţi la Bayern, dar s-a gândit să aleagă cariera deasupra banilor. Multă lume nu credea. Era încă jumătate în plus suma de salariu”, a spus Manea, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și