Închide meniul

„Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Suntem bulversaţi!”. Radu Drăguşin a ratat un salariu uriaş la Bayern

Dan Roșu Publicat: 10 ianuarie 2024, 12:09

Reclamă
„Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Suntem bulversaţi!. Radu Drăguşin a ratat un salariu uriaş la Bayern

"Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Suntem bulversaţi!". Radu Drăguşin a ratat un salariu uriaş la Bayern

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa - Profimedia Images

„Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Suntem bulversaţi!”. Acestea au fost primele declaraţii ale lui Florin Manea, după ce Radu Drăguşin a acceptat oferta lui Tottenham, în detrimentul uriaşului club din Bundesliga. Agentul susţine şi că salariul din Bavaria ar fi fost cu 50% mai mare decât cel pe care românul îl va avea la Spurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E totul gata, zburăm la Londra în 30 de minute. Se va face azi vizita medicală şi se va oficializa. Azi-dimineaţă s-a luat decizia, la ora 08:00. A apărut oferta lui Bayern şi ne-am oprit în loc, eram în drum spre aeroport.

„Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Suntem bulversaţi!”. Radu Drăguşin a ratat un salariu uriaş la Bayern

Am zis că trebuie să ne gândim bine şi să evaluăm, Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Nu-mi vine să cred că am refuzat Bayern. Asta este decizia, am luat-o împreună cu Radu, cu familia lui. I-am anunţat pe cei de la Bayern că, din păcate, au venit pe ultima sută de metri şi a fost greu să ne schimbăm decizia.

Suntem bulversaţi încă, să refuzi Bayern Munchen. A fost ce şi-a dorit el. Mergem la Tottenham. Normal că s-a gândit, e greu să faci o asemenea alegere. N-am dormit azi-noapte. Banii erau mai mulţi la Bayern, dar s-a gândit să aleagă cariera deasupra banilor. Multă lume nu credea. Era încă jumătate în plus suma de salariu”, a spus Manea, citat de gsp.ro.

Bayern Munchen, uimită de decizia „inexplicabilă” a lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham

Bayern Munchen a fost uimită de decizia lui Radu Drăguşin de a semna cu Tottenham. Cel puţin aşa susţin italienii de la Sky. Bavarezii au fost total surprinşi de refuzul fundaşului de 21 de ani, care a preferat să menţină înţelegerea verbală pe care o avea cu Spurs.

Reclamă

Bayern a fost foarte aproape să-l deturneze pe Drăguşin din drumul spre Londra. A venit cu o ofertă de 30 de milioane de euro pe care Genoa a acceptat-o. Totuşi, Spurs a avut câştig de cauză şi Drăguşin va deveni al patrulea român din istoria clubului, după Ilie Dumitrescu, Gică Popescu şi Vlad Chiricheş.

Upamecano, De Ligt și Kim Min-jae sunt fundaşii de bază ai lui Tuchel la Bayern, dar antrenorul a mai cerut un stopper. După refuzul lui Drăguşin, Eric Dier și Nordi Mukiele sunt următorele piste pentru campioana din Bundesliga.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și