Închide meniul

Raphael Varane, primul jucător al lui Manchester United care a reacţionat după interviul lui Cristiano Ronaldo: „Ne afectează pe toţi”

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 19:39

Raphael Varane, primul jucător al lui Manchester United care a reacţionat după interviul lui Cristiano Ronaldo: „Ne afectează pe toţi

Raphael Varane, primul jucător al lui Manchester United care reacţionaeză după interviul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Raphael Varane, în timpul unui meci pentru Manchester United/ Profimedia

  • Rapahel Varane a reacţionat după interviul lui Cristiano Ronaldo
  • Ce a declarat fundaşul lui Manchester United

Raphael Varane este primul jucător al lui Manchester United care reacţionează după interviul exploziv acordat de Cristiano Ronaldo. Fundaşul „diavolilor” a declarat că mărturisirile lusitanului au efect asupra întregii echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a dezlănţuit în presa din Anglia, şi a vorbit despre tot ce l-a deranjat la Manchester Unted, de la revenirea din sezonul trecut. Într-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan, CR7 i-a taxat chiar şi pe patronii clublui, fraţii Blazer, dar mai ales pe managerul „diavolilor”, Erik ten Hag.

Raphael Varane, primul jucător al lui Manchester United care a reacţionat după interviul lui Cristiano Ronaldo

Rapahel Varane a declarat că tot ceea ce a mărturisit Cristiano Ronaldo va avea impact asupra jucătorilor lui Manchester United. Francezul, care a fost coleg cu CR7 şi la Real Madrid, nu s-a ferit să spună că va accepta iminenta plecare a starului lusitan de pe Old Trafford.

Reclamă

De asemenea, fundaşul „diavolilor” a declarat că întregul grup de jucători de la Manchester United este cu ochii pe declaraţiile lui Cristiano Ronaldo, din interviul cu Piers Morgan.

„Evident că ne afecteză pe toți. Urmărim și noi ce se întâmplă și ce vorbește. Încercăm să calmăm situația, dar nu vrem să ne implicăm foarte mult. Mai ales când este vorba de un star ca şi Cristiano Ronaldo. Nu vom încerca să schimbăm situaţia singuri, suntem parte din colectiv.

Reclamă

Îmi doresc ce este mai bine pentru echipă. Indiferent care va fi decizia, eu, în calitate de jucător, voi accepta și voi da tot ce am mai bun”, a declarat Raphael Varane, conform presei din Anglia.

Cristiano Ronaldo, istorie la Manchester United! Un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo este aproape de a deveni istorie la Manchester United! După interviul exploziv acordat în presa britanică, un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford.

La câteva zile după publicarea unor pasaje din interviul pe care Cristiano Ronaldo l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, un banner imens, ce se afla pe faţada exterioară a arenei Old Trafford a fost înlăturat, anunţă Sky Sports. Banner-ul îl înfăţişa pe Cristiano Ronaldo, în echipamentul „diavolilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Posterul cu imaginea lui Cristiano Ronaldo acoperea o mare parte a stadionului Old Trafford. Deşi unele pasaje au fost deja publicate, întregul interviu va fi publicat miercuri, chiar în ziua în care oficialii „diavolilor” au ales să înlăture banner-ul.

Pe lângă posterul imens, şi un altul de dimensiuni mai reduse, care prezenta tricoul lui Cristiano Ronaldo, alături de emblema Manchester United, a fost şi el înlăturat.

Această decizie luată de conducerea lui Manchester United întăreşte şi mai mult ideea că starul lusitan îi va părăsi pe „diavoli”, fie în perioada de mercato din iarnă, fie la finalul sezonului. Ruptura dintre Cristiano Ronaldo şi trupa lui Erik ten Hag pare a fi iminentă, mai ales după declaraţiile recente apărute în presa din Anglia.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal - Al-Nassr 2-1
Fotbal extern • 9 apr., 7:51
Gesturile incredibile făcute de Cristiano Ronaldo, după ce a fost eliminat în Al-Hilal – Al-Nassr 2-1. A ratat Supercupa
Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United - Liverpool 2-2
Premier League • 7 apr., 20:58
„Nu sunt fericit!” Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Mesaj despre lupta la titlu din Premier League
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United - Liverpool!
Premier League • 7 apr., 18:59
FOTO
Bruno Fernandes, gol fabulos în Manchester United – Liverpool! A profitat de greșeala uriașă făcută de fundașul Quansah
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: "Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund"
Premier League • 5 apr., 9:39
Roy Keane, discurs șocant după Chelsea – Manchester United 4-3: „Are nevoie de o lovitură de modă veche. Merită un șut în fund”