Închide meniul
VIDEO

Raphael Varane s-a accidentat și poate rata Cupa Mondială! Francezul a părăsit terenul plângând în hohote

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 octombrie 2022, 21:12

Raphael Varane s-a accidentat și poate rata Cupa Mondială! Francezul a părăsit terenul plângând în hohote

Raphael Varane este în pericol să rateze Cupa Mondială

Raphael Varane s-a accidentat și a izbucnit în plâns / Profimedia

Raphael Varane s-a accidentat și a părăsit terenul șchiopătând și plângând în hohote. Faza s-a petrecut în minutul 60 al derby-ului Chelsea – Manchester United, din Premier League. Fundașul „diavolilor” a rămas întins pe gazon, fără să intre în contact cu vreun adversar, iar staff-ul medical a intervenit de urgență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accidentarea lui Varane a părut extrem de serioasă și s-a produs cu numai o lună înaintea Campionatului Mondial din Qatar.

Raphael Varane s-a accidentat și poate rata Cupa Mondială!

Francezul a ieșit pe propriile picioare de pe teren, în timp ce era consolat de coechipieri. Cu tricoul tras peste față și plângând necontenit, Raphael Varane a părut extrem de afectat, cel mai probabil de gândul că poate rata Cupa Mondială din această iarnă.

VEZI AICI VIDEO

Turneul final din Qatar se va desfășura în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

Reclamă

Și Paulo Dybala poate rata Campionatul Mondial

Și Paulo Dybala poate rata Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul Romei s-a accidentat în timpul meciului cu Lecce (2-1), iar anunțul lui Jose Mourinho este unul sumbru pentru fanii Argentinei, înainte de CM 2022.

La începutul reprizei secunde, Dybala a executat un penalty, iar după ce a marcat, a dus mâna spre piciorul stâng. El a fost imediat schimbat, iar, pe bancă a ținut gheață pe coapsă.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul meciului, Mourinho a fost cel care i-a anunțat pe fani că La Joya va rata Mondialul! ”Eu zic că este gravă accidentarea, ca să nu zic foarte, foarte gravă”.

Întrebat dacă Paulo Dybala va mai juca în 2022, The Special One a răspuns: ”Nu sunt un doctor și nu am vorbit încă cu unul, dar, din experiența mea, din ce am înțeles după ce am vorbit cu Paulo, e greu de crezut”, a spus Mourinho, citat de DAZN.

Jucătorul de 28 de ani cotat la 35 de milioane de euro, venit de la Juventus, era unul dintre cei mai în formă jucători din Serie A, cu 7 goluri și două assist-uri trecute în cont în 11 meciuri disputate pentru capitolini, în toate competițiile. Sud-americanul este al doilea golgheter din Italia, după Arnautovic.

Recomandări
  • Raphael Varane s-a accidentat și poate rata Cupa Mondială
  • Francezul a părăsit terenul plângând în hohote

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 4-1. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și