Închide meniul

Răzvan Marin, pe lista lui Newcastle! Internaţionalul român îl poate înlocui pe Sandro Tonali

Alex Masgras Publicat: 28 octombrie 2023, 11:33

Reclamă
Răzvan Marin, pe lista lui Newcastle! Internaţionalul român îl poate înlocui pe Sandro Tonali

Răzvan Marin, pe lista lui Newcastle

Răzvan Marin, în Fiorentina - Empoli / Profimedia

Răzvan Marin se află pe lista lui Newcastle. După ce Sandro Tonali a primit o suspendare de 10 luni în scandalul pariurilor ilegale din Italia, „coţofenele” îi caută înlocuitor jucătorului pentru care au plătit 70 de milioane de euro în vară pentru transferul de la AC Milan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât în Anglia, cât şi în Spania, Răzvan Marin este dat ca soluţie pentru echipa lui Eddie Howe. În considerare s-au luat preţul internaţionalului român şi experienţa acestuia în Serie A.

Răzvan Marin, pe lista lui Newcastle!

Răzvan Marin poate da lovitura în următoarea perioadă de mercato. Internaţionalul român, care evoluează la Empoli sub formă de împrumut de la Cagliari din vara anului 2022, se află pe lista lui Newcastle.

„Coţofenele” au nevoie de un înlocuitor pentru Sandro Tonali, jucător adus în această vară pe St. James’ Park în schimbul a 70 de milioane de euro de la AC Milan. Tonali a fost implicat în scandalul pariurilor ilegale care a zguduit fotbalul italian în ultimele săptămâni şi a primit o suspendare de 10 luni din partea autorităţilor italiene.

Astfel, Tonali va fi indisponibil până la începutul sezonului viitor, ceea ce înseamnă că echipa lui Eddie Howe trebuie să se reorienteze. Potrivit britanicilor de la thehardtackle.com, Răzvan Marin este pe lista „coţofenelor”. Internaţionalul român este o opţune foarte bună pentru englezi, ţinând cont de raportul calitate-preţ, în condiţiile în care acesta ar putea ajunge în nordul Angliei pentru doar 5 milioane de euro.

Reclamă

„Un nume de pe listă, cu un raport calitate-preț ok, este Răzvan Marin. Românul joacă în prezent la Empoli, care are opțiune să-l cumpere definitiv.

Fotbalistul de 27 de ani are un profil similar cu Tonali, iar Newcastle l-ar putea transfera pentru doar 5 milioane de euro. Experiența românului i-ar putea face pe cei de la Newcastle să-l aleagă pe el, având în vedere prețul”, au scris cei de la thehardtackle.com.

Despre posibilitatea ca Răzvan Marin să ajungă la Newcastle au scris şi spaniolii de la Fichajes:

Reclamă 4 / 0/3

„Românul de 27 de ani joacă în Italia și poate fi o opțiune abordabilă. Cu o cotă de piață de 5 milioane de euro, Răzvan Marin are performanțe bune. Șefii lui Newcastle vor trebui să ia o decizie importantă în privința înlocuitorului lui Tonali”, au scris cei de la fichajes.net.

Răzvan Marin, care este cotat la 5 milioane de euro pe transfermarkt.com, este împrumutat de Cagliari la Empoli şi în acest sezon. El a evoluat în această stagiune în 9 meciuri pentru formaţia din Serie A.

Sandro Tonali, suspendat pentru 10 luni după scandalul pariurilor din Italia

Jucătorul de 23 de ani a fost suspendat după ce a pariat, pe platforme ilegale, pe meciuri de fotbal. De asemenea, acesta miza și pe meciurile echipelor la care a jucat în ultimii ani, AC Milan și Brecia.

Potrivit informațiilor oferitde de corriere.it, starul celor de la Newcastle va trebui să se trateze de dependența de pariuri, pentru o perioadă de 8 luni. Totodată, autoritățile i-au oferit jucătorului transferat în Premier League pentru suma de 64 de milioane de euro o amendă de 20.000 de euro.

Astfel, având în vedere această suspendare, Sandro Tonali va fi indisponibil până la începutul sezonului viitor. De asemenea, pe lângă suspendarea și amenda primită, mijlocașul italian trebuie să vorbească la 10 conferințe entru tineri, în care să le explice riscurile la care se expun dacă devin dependenți de pariuri.

Tot din cauza suspendării, Tonali va rata și Campionatul European din Germania, în cazul în care selecționata din Italia se va califica la turneul final. Totuși, acesta se va putea pregăti în continare alături de Newcastle și chiar să evolueze în partide amicale pentru formația din Marea Britanie.

Până în momentul de față, mijlocașul italian a adunat 12 meciuri pentru Newcastle, în care a marcat un singur gol. În momentul de față este cotat la suma de 60.000.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa a mai fost legitimat la Brescia și la AC Milan.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și