Închide meniul

Șansă uriașă pentru Adrian Mazilu! Ansu Fati s-a accidentat și va lipsi pentru o perioadă importantă de la Brighton

Alex Ioniță Publicat: 9 decembrie 2023, 13:25

Reclamă
Șansă uriașă pentru Adrian Mazilu! Ansu Fati s-a accidentat și va lipsi pentru o perioadă importantă de la Brighton

Șansă uriașă pentru Adrian Mazilu

Adrian Mazilu / Profimedia

Șansă uriașă pentru Adrian Mazilu! Jucătorul care a fost cumpărat de cei de la Brighton ar putea intra direct în lotul echipei mari, având în vedere accidentarea lui Ansu Fati.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul lansat în fotbalul mare de Farul Constanța se va alătura englezilor în această iarnă. Chiar dacă a fost deja cumpărat, oficialii celor de la Brighton au decis să îl mai lase pe român la echipa lui Gică Hagi, pentru a avea meciuri în picioare.

Șansă uriașă pentru Adrian Mazilu! Ansu Fati va lipsi pentru 3 luni

Mijlocaşul spaniol Ansu Fati va lipsi trei luni după ce s-a accidentat în victoria cu 3-2 a echipei Brighton, în faţa formaţiei Nottingham Forest, din 25 noiembrie, notează news.ro.

„Va avea nevoie de trei luni de recuperare. Este o veste proastă pentru noi, pentru că el juca mai bine, înţelegea mai bine ideea. Îmi pare rău pentru el şi pentru echipă, mai ales că Welbeck şi Enciso (de asemenea) nu joacă”, a declarat antrenorul Roberto de Zerbi, care a jucat, în trecut, pentru CFR Cluj.

Ansu Fati a debutat cu succes pentru Brighton, marcând patru goluri şi oferind o pasă de gol în 17 apariţii în toate competiţiile. Această accidentare vine la aproape trei ani de la ruptura de menisc cu Barcelona, care l-a făcut indisponibil timp de 10 luni (noiembrie 2020-septembrie 2021).

Reclamă

Un alt jucător care ar putea juca pe poziția lăsată vacantă de accidentarea lui Ansu Fati este Kaoru Mitoma. Totuși, este foarte probabil ca cei de la Brighton să dorească să își întărească lotul primei echipe și să ia în calcul introducerea lui Adrian Mazilu direct sub comanda lui de Zebri.

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Conform ctsport.ro, Tudor Băluţă este în vizorul celor de la Cracovia, formaţie din prima ligă din Polonia. Mijlocaşul de 24 de ani mai are contract cu Farul până la finalul sezonului, astfel că, în cazul în care nu-şi va prelungi înţelegerea, este de aşteptat ca oficialii campioanei să ia în calcul transferul acestuia, pentru a nu-l pierde gratis în vară.

Tudor Băluţă a fost măcinat de accidentări în acest sezon, şi a bifat doar 12 meciuri la Farul în Liga 1. Mijlocaşul a reuşit să marcheze un gol şi să ofere un assist. De asemenea, Băluţă a prins şi opt meciuri în preliminraiile Champions League şi Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

La Cracovia, Tudor Băluţă ar putea fi coleg cu un alt român, anume Virgil Ghiţă. Mijlocaşul român este cotat la 2,4 milioane de euro, şi a mai fost vândut de Farul în 2019 la Brighton, în schimbul sumei de 2,9 milioane de euro.

Tot la Brighton a fost vândut şi Adrian Mazilu. Mijlocaşul „Regelui” se va alătura englezilor în iarnă, aceştia plătind în schimbul lui suma de trei milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și