Închide meniul

Scene șocante la Chelsea – Southampton! Azpilicueta, făcut KO după ce a fost lovit cu piciorul în cap

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 februarie 2023, 20:06

Scene șocante la Chelsea – Southampton! Azpilicueta, făcut KO după ce a fost lovit cu piciorul în cap

Scene șocante la Chelsea - Southampton! Azpilicueta, făcut KO după ce a fost lovit cu piciorul în cap

Azpilicueta, dus pe targă / Profimedia

Scene șocante la Chelsea – Southampton! Azpilicueta, căpitanul celor de la Chelsea, a fost făcut KO după ce a fost lovit cu piciorul în cap. În final, partida a fost câștigată de Southampton cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Ward-Prowse, în minutul 45+1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azpilicueta este cel mai vechi jucător din lotul lui Chelsea, acesta fiind transferat de la Olympique Marseille, în vara lui 2012, pentru 8,8 milioane de euro.

Scene șocante la Chelsea – Southampton! Azpilicueta, făcut KO după ce a fost lovit cu piciorul în cap

În minutul 74 al partidei Chelsea – Southampton, Sekou Mara, atacantul oaspeților, l-a lovit cu piciorul în cap pe Azpilicueta, în încercarea de a relua mingea printr-o „foarfecă”.

După loviura încasată, Azpilicueta a rămas inert pe gazon, iar medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda primul-ajutor. Medicii l-au îngrijit aproximativ zece minute, apoi fotbalistul lui Chelsea a fost scos de pe teren cu un guler cervical, pe targă, și dus de urgență la spital. Încă nu se știe cât de gravă este lovitura încasată de Azpilicueta.

Deși faultul comis de Sekou Mara a fost unul brutal, arbitrul partidei a decis să-i acorde doar un cartonaș galben.

Reclamă

Echipele de start de la Chelsea – Southampton:

Chelsea: Arrizabalaga – Azpilicueta, Badiashile, Koulibaly, Chilwell – Kovacic, E. Fernandez – Madueke, Joao Felix, Mount – D. Fofana. Rezerve: Bettinelli – Chalobah, W. Fofana, Gallagher, Hall, Havertz, Mudryk, Sterling, Zakaria.
Antrenor: Graham Potter.

Southampton: Bazunu, Maitland-Niles, Bednarek, Bella-Kotchap, Perraud, Ward-Prowse (c), Lavia, Sulemana, S Armstrong, Elyounoussi, Onuachu
Antrenor: Ruben Selles

Reclamă 4 / 0/3

Chelsea, învinsă și în Liga Campionilor

Înfrângerea suferită în fața lui Southampton vine după ce, miercuri, Chelsea a bifat un eșec și în turul optimilor Ligii Campionilor împotriva nemților de la Borussia Dortmund, 0-1.

„În afară de faza golului lor, unde nu am fost suficienți de buni, am controlat repriza secundă. Meritam un gol. Per total, suntem mulțumiți de prestația băieților, contra unei echipe aflate într-o formă bună. Puteți vedea și reacția suporterilor de după meci, care a fost una pozitivă.

Trebuie să muncim în continuare și să-i facem fericiți. Mereu ai nevoie de noroc și noi nu-l avem în acest moment. Jucătorii fac o treabă bună pe teren, însă suferim din cauza rezultatelor nefaste.

Spiritul este excelent la echipă, antrenamentele s-au desfășurat foarte bine, ne mai trebuie puțin noroc și evoluții precum cea din această seară”, a declarat Graham Potter, antrenorul lui Chelsea, la finalul partidei cu Dortmund.

În prezent, Chelsea se află pe locul 10 din Premier League, cu 31 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

În următoarea partidă de campionat, trupa lui Graham Potter o va întâlni, în deplasare, pe Tottenham. Meciul este programat duminică, 26 februarie, de la ora 15:30.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și