Închide meniul

Schimbare așteptată de toți fanii, în Premier League! Sistemul VAR, revoluționat de englezi! Ce hotărâre s-a luat

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 11:29 / Actualizat: 14 august 2024, 14:27

Reclamă
Schimbare așteptată de toți fanii, în Premier League! Sistemul VAR, revoluționat de englezi! Ce hotărâre s-a luat

Schimbare așteptată de toți fanii, în Premier League!

Profimedia

Schimbare așteptată de toți fanii, în Premier League! Oficialii de la conducerea fotbalului englez au luat o hotărâre care va schimba sistemul VAR, în noul sezon competițional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimele sezoane, arbitrajul video din Premier League le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor, dar și fanilor, având în vedere faptul că unele decizii luate cu ajutorul acestuia au fost, cel puțin, controversate.

Schimbare așteptată de toți fanii, în Premier League!

Având în vedere problemele existente, legate de arbitrajul video, oficialii lui Wolverhampton au cerut înlăturarea acestuia din Premier League, însă celelalte cluburi nu au fost de acord.

Acum însă, potrivit informațiilor oferite de sportbible.com, oficialii de la conducerea fotbalului englez au luat o decizie care îi va bucura pe fani, dar și pe reprezentanții cluburilor.

Oficialii Premier League au creat o pagină de X (fostul twitter), denumită „Premier League Match Center”, pe care vor fi postate explicații după fiecare decizie luată de VAR, la fiecare meci din campionatul englez.

Reclamă
Reclamă 4

Această soluție a fost găsită în contextul în care, în momentul de față, arbitrii VAR nu pot vorbi direct pe transmisia de la TV.

Liverpool, cotă uriaşă la câştigarea Premier League după plecarea lui Jurgen Klopp

Liverpool are o cotă uriaşă la câştigarea Premier League, după plecarea lui Jurgen Klopp. „Cormoranii” sunt gata să debuteze în noul sezon, avându-l pe bancă pe Arne Slot.

Specialiştii au alcătuit topul favoritelor la cucerirea titlului din Premier League. Manchester City şi Arsenal au primit cele mai mici cote, din partea bookmakerilor.

Reclamă

Concret, Manchester City este favorită în opinia acestora, având o cotă de 2.00 la câştigarea unui nou titlu, în timp ce Arsenal are o cotă de 2.85.

Pe locul al treilea în topul favoritelor se clasează Liverpool. Formaţia de pe Anfield are o cotă uriaşă, de 10, la câştigarea Premier League. „Cormoranii” sunt la o distanţă imensă faţă de rivalele Manchester City şi Arsenal, în opinia bookmakerilor, spre deosebire de sezoanele trecute, atunci când erau antrenaţi de Jurgen Klopp.

Pe locul patru în topul favoritelor la câştigarea Premier League se clasează Chelsea, cu o cotă de 20. Formaţia de pe Stamford Bridge a făcut, şi în această vară, investiţii masive, şi a transferat numeroşi jucători pentru a se lupta pentru trofee, după ce în sezonul trecut a ocupat locul şase.

Manchester United are şi ea o cotă uriaşă pentru câştigarea titlului, care ar fi primul după o pauză de 12 ani. Echipa lui Radu Drăguşin, Tottenham, este cotată cu a cincea şansă la câştigarea titlului. Spurs are o cotă de 30, la egalitate cu Newcastle.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:55

Wojciech Szczesny a plecat de la Juventus după 7 sezoane! Anunţul oficial făcut

19:35

Câţi bani a pierdut Corvinul după ce a ratat accederea în play-off-ul Conference League!

19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 3 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 4 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 5 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 6 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului
Citește și