Închide meniul

Tottenham i-a înregistrat contractul lui Radu Drăguşin! Când poate debuta fundaşul român

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 13:12

Reclamă
Tottenham i-a înregistrat contractul lui Radu Drăguşin! Când poate debuta fundaşul român

Tottenham i-a înregistrat contractul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în tricoul lui Tottenham / Profimedia

Tottenham i-a înregistrat contractul lui Radu Drăguşin! Fundaşul român a semnat cu Spurs un contract valabil până în 2030 şi este pregătit să îşi facă debutul în echipa lui Ange Postecoglou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul din nordul Londrei i-a înregistrat contractul fundaşului român, astfel încât el va putea fi folosit încă din această etapă de antrenorul australian.

Tottenham i-a înregistrat contractul lui Radu Drăguşin!

Radu Drăguşin poate debuta în fotbalul englez pe un stadion legendar. Tottenham joacă duminică după-amiază pe Old Trafford, cu Manchester United.

Ambele echipe vor juca primul meci din 2024 în Premier League, ambele veind după victorii în Cupa Angliei în acest început de an. Tottenham a câştigat pe teren propriu cu Burnley, în timp ce Manchester United a câştigat pe terenul lui Wigan.

Tottenham stă mai bine în clasament, fiind pe locul 5 în Premier League, cu 40 de puncte, la egalitate cu Arsenal, ocupanta locului 4. De partea cealaltă, Manchester United este doar pe locul 8 după primele 20 de etape, cu 31 de puncte.

Reclamă

În partida tur, din etapa a doua a acestui sezon, formaţia lui Ange Postecoglou s-a impus cu 2-0. Cele două goluri au fost marcate în repriza secundă. Sarr a deschis scorul, în timp ce autogolul lui Lisandro Martinez a stabilit scorul final.

Ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham

La scurt timp după ce a fost anunţat transferul, Drăguşin a oferit prima declaraţie. Internaţionalul român a transmis un mesaj de luptă şi i-a asigurat pe suporteri că va da totul pentru a ajuta echipa.

Radu Drăguşin a precizat că antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, a fost cel care l-a convins să o refuze pe Bayern şi să ajungă la Tottenham.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt entuziasmat. Mă simt fericit. E un pas mare pentru mine şi simt că e pasul corect. Decizia a fost în adâncul inimii mele. Am avut nişte discuţii cu antrenorul (n.r. Ange Postecoglou) şi am simţit o conexiune de prima dată când am vorbit. Mi-a spus că mă vrea, îi place felul meu de a juca şi crede că mă potrivesc acestei echipe.

Îmi place acest tip de fotbal, cu linia defensivă sus, agresivă cu multe spaţii în spate de apărat. Sunt un băiat care dă totul pentru echipă. Fanilor le transmit că voi da 100% pe teren. Abia aştept să-i cunosc pe colegi, e bine să pot vorbi în italiană cu câţiva băieţi de aici.

Am ajuns la Juventus la 16 ani şi a fost destul de greu, nu voi minţi, dar am înţeles de la o vârstă fragedă că trebuie să fac sacrificii, să munceşti şi să dai totul zilnic. Am vrut să joc fotbal la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League şi visul mi s-a îndeplinit. Abia aştept să intru pe teren”, a declarat Radu Drăguşin după ce a semnat cu Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și