Închide meniul

Radu Drăguşin, dialog spumos cu Timo Werner! Primul sfat primit de român din partea fostului câştigător al Ligii Campionilor

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 12:49

Reclamă
Radu Drăguşin, dialog spumos cu Timo Werner! Primul sfat primit de român din partea fostului câştigător al Ligii Campionilor

Radu Drăguşin, dialog spumos cu Timo Werner

Timo Werner şi Radu Drăguşin / Twitter Tottenham

Radu Drăguşin a avut un dialog spumos cu Timo Werner! Cei doi jucători ajunşi în această iarnă la Spurs s-au întâlnit pentru prima oară, în momentul în care fundaşul român lucra cu preparatorul fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezentat înaintea lui Drăguşin, Timo Werner a trecut deja prin experienţa fostului jucător de la Genoa şi a avut un sfat pentru român.

Radu Drăguşin, dialog spumos cu Timo Werner!

Radu Drăguşin s-a întâlnit cu unul dintre noii săi colegi, Timo Werner. Germanul, care a sosit şi el în această iarnă la Spurs, sub formă de împrumut, a venit să îl salute pe fundaşul român.

Totul s-a întâmplat în timp ce Drăguşin lucra cu cei din staff-ul lui Tottenham, moment în care Werner a întrebat, în glumă, dacă fundaşul român este mai bun decât el.

Reclamă

Câştigătorul Ligii Campionilor cu Chelsea în 2021 i-a oferit şi un sfat lui Radu Drăguşin, într-un clip postat pe pagina oficială de Twitter a celor de la Spurs:

Timo Werner: Salut! Îmi pare bine să te cunosc.

Radu Drăguşin: Îmi pare bine să te cunosc. Eu sunt Radu.

Reclamă 4 / 0/3

Timo Werner: E mai bun decât mine? E mai flexibil? (n.r. se uită către cei din staff)

Timo Werner: Ieri stăteam eu acolo.

Radu Drăguşin: Da? Ai trecut prin asta?

Timo Werner: Da. Ai grijă cu banda de alergare. Ei spun că e uşor, dar nu e.

Ce le-a promis fanilor Radu Drăguşin, după ce a semnat cu Tottenham

La scurt timp după ce a fost anunţat transferul, Drăguşin a oferit prima declaraţie. Internaţionalul român a transmis un mesaj de luptă şi i-a asigurat pe suporteri că va da totul pentru a ajuta echipa.

Radu Drăguşin a precizat că antrenorul lui Spurs, Ange Postecoglou, a fost cel care l-a convins să o refuze pe Bayern şi să ajungă la Tottenham.

Reclamă

”Sunt entuziasmat. Mă simt fericit. E un pas mare pentru mine şi simt că e pasul corect. Decizia a fost în adâncul inimii mele. Am avut nişte discuţii cu antrenorul (n.r. Ange Postecoglou) şi am simţit o conexiune de prima dată când am vorbit. Mi-a spus că mă vrea, îi place felul meu de a juca şi crede că mă potrivesc acestei echipe.

Îmi place acest tip de fotbal, cu linia defensivă sus, agresivă cu multe spaţii în spate de apărat. Sunt un băiat care dă totul pentru echipă. Fanilor le transmit că voi da 100% pe teren. Abia aştept să-i cunosc pe colegi, e bine să pot vorbi în italiană cu câţiva băieţi de aici.

Am ajuns la Juventus la 16 ani şi a fost destul de greu, nu voi minţi, dar am înţeles de la o vârstă fragedă că trebuie să fac sacrificii, să munceşti şi să dai totul zilnic. Am vrut să joc fotbal la cel mai înalt nivel, să joc în Premier League şi visul mi s-a îndeplinit. Abia aştept să intru pe teren”, a declarat Radu Drăguşin după ce a semnat cu Tottenham.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu Vezi toate știrile
Citește și