Închide meniul

Un jucător de la Manchester United sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo, după interviul-bombă acordat de starul lusitan: „E o inspiraţie pentru toţi”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 17:26

Un jucător de la Manchester United sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo, după interviul-bombă acordat de starul lusitan: „E o inspiraţie pentru toţi

Cristiano Ronaldo, apărat de un coleg de la Manchester United

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Manchester United/ Profimedia

Un jucător de la Manchester United a sărit în apărarea lui Cristiano Ronaldo, după interviul exploziv acordat de starul lusitan în presa britanică. Anthony Elanga, în vârstă de 20 de ani, a dezvăluit cum l-a ajutat portughezul, de când a revenit în echipa „diavolilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo i-a taxat pe tinerii jucători, pe motiv că sunt distraşi din cauza tehnologiei. CR7 a declarat că noua generaţie de fotalişti nu se ridică la nivelul celei din care el a făcut parte. Cu toate acestea, tânărul Anthony Elanga a dezvăluit că îi înţelege motivele lusitanului, pentru care face aceste afirmaţii.

Un jucător de la Manchester United sare în apărarea lui Cristiano Ronaldo

Anthony Elanga a vorbit la superlativ despre Cristiano Ronaldo. Mijlocaşul a dezvăluit că starul lusitan reprezntă o inspiraţie, nu numai pentru el, dar şi pentru restul generaţiei de tineri jucători. Pe lângă acest fapt, suedezul de 20 de ani a mărturisit că declaraţiile lusitanului din interviul cu Piers Morgan nu l-au determinat să-şi schimbe părere faţă de el.

„Cristiano vorbește despre jucătorii tineri, în general. Noi suntem o nouă generație. Eu sunt mereu concentrat la ceea ce fac, dar înțeleg la ce se referă.

Sunt multe telefoane și multă tehnologie, tinerii sunt distrași ușor. Ceilalți tineri de la Manchester United ascultă (n.r – sfaturile experimentaților), dar înțeleg la ce s-a referit Cristiano.

Reclamă

Cristiano înseamnă foarte mult pentru mine. Nu mi-am schimbat opinia față de el. M-a ajutat atât pe teren, cât și în afara lui. E o inspirație nu numai pentru mine, ci pentru toți tinerii din club”, a declarat Anthony Elanga, citat de presa din Anglia.

Jucătorul pe care Cristiano Ronaldo îl admiră. Alegere neașteptată a starului de la Manchester United

Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, a dezvăluit care este jucătorul pe care îl admiră. Lusitanul a avut un răspuns neașteptat, și a mizat pe un tânăr care nu este piesă de bază în echipa „diavolilor”.

Cristiano Ronaldo a dezvăluit că îl admiră pe Diogo Dalot, fundașul dreapta în vârstă de 23 de ani, care evoluează pentru Manchester United, dar și pentru naționala Portugaliei. CR7 este convins că tânărul jucător are o carieră frumoasă în față. Alte nume menționate de atacantul „diavolilor” au fost Lisandro Martinez și Casemiro, alți doi colegi ai săi de pe Old Trafford.

Reclamă 4 / 0/3

„De la Manchester United îl pot menționa pe Dalot. Este tânăr, un adevărat profesionist și nu mă îndoiesc că va avea o carieră lungă în fotbal. E tânăr, inteligent și un adevărat profesionist. Ar mai fi Lisandro Martinez, Casemiro, care deja are peste 30 de ani, dar aș spune Dalot”, a declarat Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan.

Inițial, CR7 și-a exprimat nemulțumirea față de performanțele tinerilor jucători din prezent. Acesta a pus în balanță performanțele sale, înregistrate la o vârstă fragedă, și a ajuns la concluzia că încă de la 18 ani visa să se dueleze cu marii fotbaliști de la acel moment.

„Tinerii de acum nu sunt la fel ca cei din generația mea. Dar nu îi putem învinovăți, e parte din viață. Noile tehnologii îi distrag. Te ascultă, dar au două urechi. Pe una le intră ce le spui și pe alta le iese. E păcat, ai cele mai bune exemple în fața ta. Dacă nici măcar nu încerci să copiezi ce fac ei (n.r – jucătorii experimentați), e ciudat.

Eu, când aveam 18, 19, 20 de ani, mereu mă uitam la cei mai buni jucători, cum era Van Nistelrooy, Ferdinand, Roy Keane, Giggs. De aceea am succes și longevitate”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și