Închide meniul

Veste dură primită de Radu Drăgușin în Anglia! Ce se întâmplă cu fundașul echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 31 martie 2024, 16:32

Reclamă
Veste dură primită de Radu Drăgușin în Anglia! Ce se întâmplă cu fundașul echipei naționale

Radu Drăgușin a primit o veste dură în Anglia

Radu Drăgușin, în timpul partidei cu Luton Town, din etapa cu numărul 30 a sezonului de Premier League / Profimedia

Veste dură primită de Radu Drăgușin în Anglia. Jurnaliștii britanici au făcut un anunț direct despre situația fundașului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, l-a titularizat pe Radu Drăgușin și la partida cu Luton Town. Românul a fost integralist în victoria echipei sale, cu scorul de 2-1.

Veste dură primită de Radu Drăgușin în Anglia

După acest meci însă, jurnaliștii din Anglia au făcut un anunț dur despre situația lui Radu Drăgușin. Aceștia au spus că antrenorul lui Spurs s-ar putea baza pe Micky van de Ven la următoarea partidă, cea cu West Ham.

Totuși, britanicii au menționat că antrenorul lui Spurs îl poate utiliza pe român în ultimele minute ale duelului, având în vedere calitățile fizice ale acestuia.

„Radu Drăgușin a avut un joc impresionant, reușind să își revină după meciul dificil de pe Craven Cottage. În partida cu Luton a respins cinci mingi, a reușit un tackling și a câștigat două dueluri aeriene. Drăgușin a părut confortabil cu mingea la picior și s-a aventurat în câteva curse lungi în jumătatea adversă, una dintre ele terminându-se cu ocazia lui Johnson.

Reclamă

Probabil că Van de Ven va intra în locul românului la meciul cu West Ham, olandezul aducând mai multă viteză pe linia de fund, însă înălțimea lui Drăgușin ar putea fi folosită pe parcursul jocului pentru a contracara fazele fixe ale lui West Ham”, au anunțat jurnaliștii de la Football London.

Duelul dintre West Ham și Tottenham se joacă marți, de la ora 22:15. Duelul contează pentru etapa cu numărul 31 din Premier League și va fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Radu Drăguşin, mesaj superb după ce a fost integralist în Tottenham – Luton 2-1

Radu Drăguşin a transmis un mesaj superb pe contul său de Instagram, după ce a fost integralist în Tottenham – Luton 2-1. Echipa fundaşului central român s-a impus în meciul din etapa cu numărul 30 din Premier League, după ce a fost nevoită să întoarcă scorul.

Reclamă 4 / 0/3

La miezul nopţii, la câteva ore după ce partida de pe Tottenham Hotspur Stadium s-a încheiat, Radu Drăguşin a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Fundaşul român a fost extrem de încântat de victoria de pe teren propriu cu Luton şi a scris că toată munca sa a dat roade, după o perioadă în care a stat mai mult pe banca echipei lui Ange Postecoglou:

„Victorie pe terenul nostru în această seară! Sunt încântat să fac parte din această echipă extraordinară! Munca grea dă roade, iar meciul din această seară a fost dovada. Să continuăm să mergem înainte”, a scris Radu Drăguşin, pe contul său de Instagram.

După această victorie, Tottenham a ajuns la 56 de puncte şi continuă lupta pentru locurile de UEFA Champions League. Echipa lui Postecoglou este la 3 puncte în spatele lui Aston Villa, echipa de pe locul 4. Mai mult, Spurs are un meci mai puţin disputat faţă de formaţia lui Unai Emery.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și