Închide meniul

Prima reacţie a lui Ladislau Boloni, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Eu sunt politicos!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 iunie 2023, 22:30

Prima reacţie a lui Ladislau Boloni, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Eu sunt politicos!

Ladislau Boloni și-a prelungit contractul cu Metz.

Ladislau Boloni / Profimediaimages

Prima reacţie a lui Ladislau Boloni, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Antrenorul celor de la Metz a spus că nu exclude, din politeţe, să aibă discuţii cu cei de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Ladislau Boloni a spus că, până în acest moment, nu a avut discuţii cu cei de la CFR Cluj. Ladislau Boloni a reuşit promovarea cu Metz în Ligue 1, însă contractul îi expiră în această vară.

Prima reacţie a lui Ladislau Boloni, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj

„Eu nu pot să confim ce gânduri au dânşii de acolo. Nu ştiu de unde s-a luat o asemenea ştire, nu am fost în contact cu cineva de acolo. Eu sunt un om politicos şi aş sta de vorbă. Eu sunt antrenor profesionist şi respect pe toată lumea„, a spus Ladislau Boloni la digisport.ro.

Ladislau Boloni, dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu

Ladislau Boloni este dorit la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu, în cazul în care actualul antrenor îşi va rezilia contractul cu fosta campioana a României. Dan Petrescu poate pleca de la CFR Cluj după ce a aratat toate obiectivele. Petrescu şi Neluţu Varga ar fi trebuit să se întâlnească imediat după finalul campioantului. Cei doi au decis să vorbească după mini-vacanţa de Rusalii.

Dan Petrescu pare tot mai decis să renunţe şi să plece de la CFR Cluj, mai ales că nici cei din conducerea ardelenilor nu s-ar opune. În acest context, Neluţu Varga are o variantă de lux pentru înlocuirea antrenorului.

Reclamă

Conform gsp.ro, Neluţu Varga ar vrea să îl aducă la CFR Cluj pe Ladislau Boloni, cel care a reuşit o promovare de senzaţie cu Metz în Ligue 1. În România, Boloni a antrenat doar naţională.

De altfel, chiar Dan Petrescu a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca pentru că are mai multe oferte, dar obiectivul său este de a continua la CFR.

Am mai multe oferte, dar din Coreea nu. Am din alte țări, dar mai am contract un, nu pot să ascult ofertele până când patronul nu-ți dă acordul. Mai am contract un an, știți clauza pe care o am.

Reclamă 4 / 0/3

Nu o să decid eu după meci dacă rămân. Eu vă zic realitatea, mai am un an de contract și vreau să-l duc la capăt dar nu depinde de mine. Prin câte am trecut eu în 6 ani aici ce să mai zic. Bergodi e un antrenor senzațional, un gentleman. Asta e realitatea în momentul de față, mai am un an de contract. Nu am ce să zic, s-a mai întâmplat așa”, a declarat Dan Petrescu, într-o conferință de presă.

Recomandări
  • Prima reacţie a lui Ladislau Boloni, după ce s-a spus că îi va lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj
  • Anunţul făcut de antrenorul de la Metz

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și