Închide meniul

Primele oferte pentru Tudor Băluţă, după plecarea de la Farul! Echipa din Liga 1 care îl are pe listă

Viviana Moraru Publicat: 4 iunie 2024, 20:29

Reclamă
Primele oferte pentru Tudor Băluţă, după plecarea de la Farul! Echipa din Liga 1 care îl are pe listă

Primele oferte pentru Tudor Băluţă, după plecarea de la Farul

Tudor Băluţă, în timpul unui meci la Farul/ Profimedia

Au apărut primele oferte pentru Tudor Băluţă, după plecarea de la Farul. Mijlocaşul este dorit de două echipe din străinătate, cât şi de una din Liga 1. Mihai Rotaru şi-a exprimat deja dorinţa de a-l transfera pe Băluţă la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tudor Băluţă şi-a anunţat plecarea de la Farul, printr-un mesaj postat pe conturile oficiale de socializare. Acesta a ajuns la finalul contractului cu trupa lui Gică Hagi.

Primele oferte pentru Tudor Băluţă, după plecarea de la Farul

Tudor Băluţă nu duce lipsă de oferte, după ce s-a despărţit de Farul. Conform gsp.ro, echipele din străinătate care insistă pentru semnătura mijlocaşului român sunt MKS Cracovia şi Apollon Limassol.

Băluţă ar fi tentat să dea curs unei oferte din străinătate, în această vară, deşi este dorit şi de Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a declarat, în urmă cu o săptămână, faptul că mijlocaşul care s-a despărţit de Farul a fost mereu o prioritate pentru el.

La Cracovia evoluează un alt român, Virgil Ghiţă. Echipa a încheiat sezonul trecut pe locul 13, şi nu va evolua în competiţiile europene. De cealaltă parte, Apollon Limassol s-a clasat pe locul şapte, la finalul stagiunii recent încheiate. La formaţia din Cipru evoluează un alt român, Andrei Artean.

Reclamă
Reclamă 4

Tudor Băluţă a evoluat în ultimele două sezoane la Farul, reuşind să câştige un titlu alături de constănţeni, în 2023. Mijlocaşul a fost accidentat pe parcursul stagiunii recent încheiate, şi a bifat în total 20 de meciuri, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere două assist-uri.

Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul

Tudor Băluță și-a anunțat plecarea de la Farul! Contractul mijlocașului s-a încheiat la finalul stagiunii care tocmai a luat sfârșit.

Mijlocașul a suferit o accidentare gravă în luna noiembrie a anului trecut și nu a mai jucat de la o partidă cu Hermannstadt, de pe data de 11 noiemrbie 2023.

Reclamă

”Dragi fariști,

A sosit momentul să îmi iau rămas bun.

Am petrecut doi ani minunați alături de voi, doi ani în care mi-ați oferit atât mie, cât și colegilor mei, iubire, încredere, respect și sper că prin evoluțiile mele să vă fi răsplătit această susținere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aș fi dorit, însă, uneori, în fotbal, cât și în viață, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuși cu mândria și recunoștința de a fi câștigat primul titlu din istoria Farului! Un moment pe care îl voi prețui întotdeauna. Meciul ce ne-a făcut victoriosi, ridicarea trofeului și sărbătoarea din Piața Ovidiu alături de voi sunt și vor fi mereu amintiri de neuitat!

Închei prin a vă mulțumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaților clubului și bazei și, nu în ultimul rând, colegilor mei, de la primul până la ultimul alături de care am avut plăcerea de a juca în acești doi ani! Așa cum am mai spus-o, Constanța a fost, este și va fi întotdeauna o a doua mea casă!

Vă mulțumesc din suflet! Al vostru, Tudor Băluță”, a transmis mijlocașul, prin intermediul rețelelor de socializare.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:57

VideoVezi aici cursa fabuloasă reușită de David Popovici în finala probei de 200m liber de la CE de natație de la Belgrad

19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și