Închide meniul

”Probabil vom schimba tot lotul!” Ce spune Dan Petrescu despre meciul cu Chindia și rivalele din campionat

Gal Dorin Publicat: 26 septembrie 2020, 20:04

”Probabil vom schimba tot lotul!” Ce spune Dan Petrescu despre meciul cu Chindia și rivalele din campionat

Zuma Press / Jonas EkströMer/Tt

Dan Petrescu în timpul meciului cu Djurgardens

  • CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League
  • CFR - Chindia Târgoviște, duminică, 19:00, LiveScore pe AS.ro

Dan Petrescu: ”Craiova e favorită. Se pare că nimeni nu poate să o oprească”

Dan Petrescu a privit situația din campionat în acest moment și a recunoscut că atât Craiova cât și FCSB sunt adversari redutabili în lupta pentru locul unu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În momentul de față, Craiova e favorită, dacă e pe primul loc. Câștigă toate meciurile, se pare că nimeni nu poate să o oprească. Au și puțin noroc, altfel nu poți. Până acum au câștigat aproape tot, odată ce ești pe primul loc înseamnă că esti favorit.

FCSB are cel mai bun lot din România, când sunt bine toți. Normal că își va reveni. Uitați-vă la sumele de transfer care se vehiculează, e clar că au cel mai valoros lot și vor fi în lupta pentru titlu până la ultimul meci”, a precizat Dan Petrescu.

Reclamă

Dan Petrescu vrea să schimbe tot lotul pentru meciul cu Chindia

Tehnicianul ardelenilor a spus că plănuiește să trimită în teren o echipă complet diferită în meciul cu Chindia și că nu ar vrea să folosească niciun jucător dintre cei care au jucat în meciul de Europa League.

”Din fericire, suntem cu moralul bun după victorie, dar sunt convins că vor fi puțin obosiți jucătorii, chiar dacă e vorba de cei care au jucat sau nu. N-am avut timp să ne refacem. Nici măcar eu. 

Reclamă

Acesta este programul și sper să fie cât mai lung, să ne calificăm în grupele Europa League și să avem cât mai multe meciuri. Nu știu dacă voi titulariza un jucător care a evoluat în Suedia. I-aș face rău. Probabil vom schimba tot lotul”, a declarat ”SuperDan”. 

”Vom vedea dacă suntem la fel de puternici ca anul trecut. Atunci păream mai bine ca lot. Acum, avem două-trei posturi descoperite, însă sper să nu se vadă acest lucru în meciul cu Chindia

Cei care vor evolua ar trebui să fie mai relaxați, trebuie să demonstreze că merită să joace la CFR. Chindia nu mai este echipa visătoare de anul trecut. Este mai echilibrată, mai organizată și va fi mai greu pentru noi”, a concluzionat Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj – Chindia Târgoviște se va juca duminică, de la ora 19:00, în format LiveScore pe AS.ro

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în dosarul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc