Închide meniul

Probleme în lotul Germaniei! Toni Kroos s-a accidentat şi ratează meciul cu România. Anunţul făcut de Joachim Low

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 martie 2021, 16:31

Probleme în lotul Germaniei! Toni Kroos s-a accidentat şi ratează meciul cu România. Anunţul făcut de Joachim Low

profimediaimages.ro

Toni Kroos nu va juca în meciul cu România, dar nici în confruntările cu Islanda şi Macedonia de Nord. Vedeta nemţilor s-a accidentat, iar Joachim Low a anunţat că nu se va baza pe serviciile sale, chiar dacă mijlocaşul a sperat până în ultima clipă că va putea să evolueze în preliminariile pentru CM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Medicii noştri l-au examinat şi l-au tratat intens pe Toni. Îşi dorea să rămână alături de noi, însă are nevoie de recuperare pentru a fi în cea mai bună condiție la EURO.", a spus Joachim Low, la conferinţa de presă a meciului cu Islanda, citat de Radioleipzig.de.

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Răzvan Marin, sigur că ne putem lupta de la egal la egal cu Germania. "Man şi Mihăilă sunt într-o formă foarte bună"

Răzvan Marin este convins că naţionala României poate da marea lovitură în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. Mijlocaşul de 24 de ani asigură că, în cazul în care învingem Macedonia de Nord, putem emite pretenţii şi în cealaltă confruntare de acasă, cea cu Germania.

"Foarte, foarte important este să începem cu dreptul. Daca vom începe cu dreptul, vom avea un moral foarte bun chiar şi pentru meciul cu Germania, unde eu cred că putem să scoatem un rezultat pozitiv, mai ales că jucăm pe Arena Naţională.

Am încredere în mine, în echipă şi în forma tuturor… plus că mai sunt şi Mihăilă şi Man, şi ei într-o formă foarte bună la Parma. Mă bucur că sunt jucători români care joacă în campionate puternice şi demonstrează că românii au valoare", a declarat Răzvan Marin pentru FRF.ro.

Reclamă

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)
28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)
31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și