Închide meniul

PSG îl întoarce pe Robert Lewandowski din drumul spre Barcelona. Atacantul, aşteptat să facă pereche în atac cu Kylian Mbappe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2022, 13:40

PSG îl întoarce pe Robert Lewandowski din drumul spre Barcelona. Atacantul, aşteptat să facă pereche în atac cu Kylian Mbappe

Robert Lewandowski şi Xavi, întâlnire de gradul zero într-un club din Ibiza

Robert Lewandowski, într-o partidă pentru Bayern Munchen / Profimedia

PSG insistă pentru transferul lui Robert Lewandowski. Atacantul lui Bayern Munchen este principala ţintă şi a oficialilor de la Barcelona, bavarezii stabilindu-i preţul de 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowki este decis să o părăsească pe Bayern Munchen, după opt sezoane petrecute pe Allianz Arena. Vârful mai are contract încă un sezon, însă este curtat insistent de cluburi mari din Europa.

PSG forţează pentru transferul lui Robert Lewandowski

Robert Lewandowski se află pe lista de transferuri a campioanie Franţei. PSG vrea să îl aducă pe polonez lângă Kylian Mbappe şi Lionel Messi, ţinând cont de o eventuală plecare a lui Neymar de la club.

Barcelona pare a fi destinaţia cea ma probabilă a lui Robert Lewandowski, „catalanii” făcând mai multe oferte pentru el. Vârful ar fi ajuns la o înţelegere cu gruparea de pe Camp Nou, anunţă mundodeportivo.com, însă Bayern nu ar accepta o ofertă mai mică de 50 de milioane de euro. În aceste condiţii, PSG pare disponibilă să ofere banii ceruţi de campioana Bundesligii.

Pe lângă Robert Lewandowski, PSG îi mai re ca ţintă pe Gianluca Scamacca, vârful italian de la Sassuolo, cât şi pe Vitinha, de la campioana Portugaliei, Porto.

Reclamă

Totodată, pe lângă întăririle din echipă pe care le pregăteşte PSG, francezii se pregătesc să-l numească pe Christophe Galtier pe postul de antrenor principal, după demiterea lui Mauricio Pochettino. Galtier o pregăteşte pe Nice de la începutul sezonului trecut.

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern Munchen. Golgheterul bavarezilor nu mai vrea să audă de campioana Germaniei şi le cere şefilor de pe Allianz Arena să găsească o soluţie pentru transferul său.

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, a declarat Robert Lewandowski, potrivit sport.onet.pl.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai e cale de împăcare între Robert Lewandowski şi Bayern. Superstarul polonez nu mai are de gând să continue la gruparea bavareză şi face tot posibilul pentru a forţa transferul la Barcelona. Potrivit Marca, golgheterul campioanei Germaniei refuză să meargă în cantonamentul care va începe în iulie. După cum era de aşteptat, decizia i-a scos din sărite pe şefii lui Bayern, care nu au de gând să renunţe la vedeta lor.

Aflat în plin scandal cu Bayern, Robert Lewandowski este în centrul atenţiei la Paris. Superstarul polonez a fost surprins în tribune, alături de Marco Verratti, vedeta lui PSG, la finala dintre Rafael Nadal şi Casper Ruud de la Roland Garros 2022.

Ce spune Neymar despre o posibilă plecare de la PSG

PSG vrea să se despartă de anumiţi jucători cu salarii mari, în această perioadă de mercato. Printre aceştia se numără şi vedeta Neymar. Acesta evoluează pentru parizieni din 2017, când era transferat pe o sumă record de la Barcelona.

Neymar şi-a exprimat dorinţa de a rămâne pe Parc de Princes, pentru a-şi duce contractul la bun sfârşit, anunţă publicaţia spaniolă Marca. Cu toate acestea, şefii celor de la PSG intenţionează să se despartă de mai mulţi jucători în această pauză competiţională, după ce chiar şi managerul Mauricio Pochettino a fost îndepărtat de la echipă.

În presa din Franţa, Neymar a declarat că oficialii clubului nu i-au transmis nimic în privinţa viitorului său, însă dorinţele sale sunt clare.

„Este foarte adevărat din partea mea că vreau să rămân la PSG. Cu toate acestea, nimeni nu mi-a spus nimic, dar din partea mea e clar că vreau să rămân”, a spus Neymar, conform publicaţiei Oh My Goal.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și