Închide meniul
UPDATE

PSG le-a confirmat jucătorilor transferul lui Lionel Messi. „Mai lipseşte doar redactarea documentelor!” Momente emoţionante acasă la argentinian

Reclamă

Publicat: 7 august 2021, 23:45

PSG le-a confirmat jucătorilor transferul lui Lionel Messi. „Mai lipseşte doar redactarea documentelor! Momente emoţionante acasă la argentinian

PSG le-a confirmat jucătorilor transferul lui Lionel Messi

Profimedia

PSG le-a transmis jucătorilor şi angajaţilor săi că transferul lui Lionel Messi este ca şi rezolvat. Asta scrie Le Parisien, cotidianul de casă al lui PSG, citat de as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG le-a confirmat jucătorilor transferul lui Lionel Messi

„Cele două părţi au ajuns la un acord în aproape toate privinţele. Mai lipseşte redactarea documentelor”, au transmis jurnaliştii francezi.

Gerard Pique, alături de Shakira, Jordi Alba, Sergio Busquets şi Sergio Aguero au mers acasă la Messi în această seară pentru o cină de rămas bun.

Reclamă

Lionel Messi ar urma să facă el însuşi anunţul oficial. Argentinianul va susţine mâine, de la 13:00 (ora României) o conferinţă de presă pe Camp Nou, stadionul unde a scris istorie în tricoul Barcelonei.

După cum au relatat mai multe surse, Messi urmează să încaseze un salariu între 35 şi 40 de milioane de euro pe sezon la PSG. Contractul va avea o durată de două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon. Asta înseamnă că Messi ar putea juca la Paris până la 37 de ani.

Dani Alves, mesaj pentru Messi de la Jocurile Olimpice

După ce a cucerit titlul olimpic şi l-a depăşit pe Messi la numărul de trofee, Dani Alves a deplâns situaţia de la fostul său club.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi pare rău pentru Messi și Barca. Nu este o perioadă bună pentru niciuna dintre cele două părți. Cred că Barca nu va mai fi la fel, pentru că Barcelona cu Messi este un lucru, iar Barca fără Messi este cu totul altceva. Însă va continua să fie Barca, iar Messi va continua să fie Messi”, a declarat brazilianul în vârstă de 38 de ani pentru L’Equipe.

Troyes – PSG 1-2, debut în noul sezon fără Messi

PSG a început noul sezon fără Messi. Francezii au învins-o în această seară pe Troyes, cu 2-1, în deplasare, în prima etapă din Ligue 1. Au marcat El Hajjam (‘9) pentru gazde şi Hakimi (’19) şi Icardi (’21) pentru oaspeţi.

Hakimi şi Wijnaldum au debutat ca titulari la PSG, în timp ce Sergio Ramos mai are de aşteptat din cauza problemelor medicale.

Neymar şi Di Maria au lipsit şi ei pentru că au avut o vacanţă prelungită în urma participării la Copa America. Mbappe a jucat din primul minut.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și