Închide meniul

PSG – Manchester City 1-2 | Mauricio Pochettino nu renunță! "Putem să revenim, încă nu s-a decis nimic". Kylian Mbappe, evoluție horror în turul semifinalelor Ligii!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2021, 22:41

PSG – Manchester City 1-2 | Mauricio Pochettino nu renunță! "Putem să revenim, încă nu s-a decis nimic". Kylian Mbappe, evoluție horror în turul semifinalelor Ligii!

Profimediaimages

Mauricio Pochettino și Kylian Mbappe, dezamăgiți după PSG - City 1-2

Antrenorul campioanei Franței a ținut să îi anunțe pe fani că lupta este departe de a fi încheiată. Eșecul cu City nu îl sperie pe Pochettino, cel care are încredere că jucătorii săi pot da lovitura în Anglia. A amintit de victoriile obținute în ultimele două deplasări din Ligă, 4-1 cu Barcelona și 3-2 cu Bayern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG continuă să spere că se va califica în finala Champions League

"Am fost mult mai buni decât ei în prima repriză. În a doua, am ratat câteva ocazii importante. Nu am reușit să rămânem la cel mai ridicat nivel, iar aici va fi cheia meciului retur. Știm că putem să revenim! Două acțiuni ale lor au schimbat fața meciului.

Vom vedea în ce formă vom fi marți. Avem amintiri plăcute din meciurile jucate în deplasare. Am evoluat bine în Barcelona, apoi la Munchen. Am făcut deja meciuri grozave departe de casă. Avem încredere în noi!

Trebuie să stăm calmi. Suntem cu toții dezamăgiți, dar este departe de a fi încheiată soarta acestei duble! Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la noi. Știm că avem potențial. Am dominat meciul în prima repriză, trebuie să arătăm acea intensitate pe care am avut-o în prima oră", a declarat Mauricio Pochettino, citat de L'Equipe.

PSG a fost de nerecunoscut în repriza secundă. Starurile campioanei Franței au trimis un singur șut spre poarta lui City, după pauză! Nu i se mai întâmplase așa ceva, în Champions League, din aprilie 2016. Tot "cetățenii" le-au fost atunci adversari.

Reclamă

A fost pentru prima dată când Kylian Mbappe nu a reușit să trimită nici măcar un șut într-un meci din UEFA Champions League în care a jucat 90 de minute! În cele 9 meciuri din această ediție a Ligii, starul lui PSG își trecuse în cont 25 de șuturi (15 cadrate!).

Reclamă 4 / 0/3

Returul dintre Manchester City și PSG va fi pe 4 mai și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și