Închide meniul
VIDEO

AS Roma a anunțat transferul oficial al lui Paulo Dybala! Jose Mourinho, factorul decisiv în realizarea mutării

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 13:30

AS Roma a anunțat transferul oficial al lui Paulo Dybala! Jose Mourinho, factorul decisiv în realizarea mutării

Paulo Dybala semnează cu AS Roma

Paulo Dybala, în tricoul lui AS Roma / Fabrizio Romano

AS Roma a anunțat transferul oficial al lui Paulo Dybala. Jose Mourinho l-a convins pe starul argentinian să semneze cu câștigătoarea Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paulo Dybala semnează cu Roma din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Juventus. Argentinianul va juca pe Stadio Olimpico până în 2025.

AS Roma a anunțat transferul oficial al lui Paulo Dybala

Jose Mourinho a fost factorul decisiv în realizarea mutării. „The Special One” a discutat personal cu fotbalistul de 28 de ani, căruia i-a promis un rol de star în noua echipă a Romei.

Argentinianul pleacă de la Juventus după 7 ani, în care a câștigat cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei. La Joya a jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută în fața lui Real Madrid (2017).

Reclamă

Paulo Dybala a fost adus la Juventus în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. A adunat 292 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit și 46 de assisturi. El a intrat în topul celor mai buni 10 marcatori din istoria piemontezilor.

În această vară, AS Roma i-a mai transferat pe Nemanja Matic și Mile Svilar, liberi de contract, dar și pe Zeki Celik, pentru 7 milioane de euro, de la Lille.

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus

Atacantul de 28 de ani a clacat la finalul partidei cu Lazio, ultima dispută de el în tricoul lui Juventus, și a plâns ca un copil în momentul în care a fost aplaudat în picioare de fanii bianconerilor.

Reclamă 4 / 0/3

„La Joya” nu a ajuns la un acord cu Juventus pentru prelungirea contractului și pleacă în această vară după 7 ani, fiind aplaudat pe teren de toți jucătorii ”Bătrânei Doamne”.

Dybala a fost dus în fața peluzei de Bonucci și și-a pus tricoul pe față pentru a încerca să își controleze emoțiile. Decarul lui Juve a fost și căpitan pentru o oră la ultima partidă în tricoul bianconerilor.

Massimiliano Allegri l-a făcut praf pe Paulo Dybala

Antrenorul bianconerilor nu l-a menajat pe fostul său atacant, care este aproape de a semna cu rivala Inter. Tehnicianul echipei care a terminat pe locul 4 în Serie A a avut un mesaj dur pentru sud-americanul de 28 de ani.

Paulo trebuie să îşi revină cu picioarele pe pământ, să fie el însuși. A fost un moment în care s-a lăsat dus de val pentru că s-a crezut noul Messi. Un jucător nu poate emula sau crede că este ca altul. Mai are multe de oferit pentru că are calități tehnice extraordinare și joacă într-un mod divin. Trebuie totuşi să se concentreze din nou.

Încă sunt entuziasmat când mă gândesc la anii petrecuți cu jucători grozavi, care m-au învățat și mi-au dat atât de multe. Am antrenat campioni precum Cristiano Ronaldo, Ibrahimovic, Ronaldinho, Robinho, Cassano, Seedorf, Pirlo și Buffon… Am avut și clinciuri cu ei, dar campion nu e cel care iese din vestiar, abătut, şi îşi suna avocatul, ci cel care scoate în evidenţă mândria şi îţi arată că tot e campion si asa castiga jocuri pe teren. Singurul pe care l-am ratat şi nu l-am antrenat este Messi„, a declarat Massimiliano pentru DAZN, citat de corrieredellosport.it.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și