Închide meniul

Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele”

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2024, 9:03

Reclamă
Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele

Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK

Răzvan Lucescu, într-o conferinţă de presă

Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK. Chiar dacă nu a nominalizat pe nimeni, fostul selecţioner a lăsat să se înţeleagă că reacţiile conducerii campioanei l-au deranjat şi că e dispus să ia această măsură, chiar dacă echipa e pe primul loc în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La conferinţa de presă de după duelul cu Levadiakos, câştigat cu 2-0, exclusiv în AntenaPLAY, Răzvan Lucescu a vorbit pentru prima oară despre posibila despărţire de PAOK, echipă alături de care a câştigat două titluri. Declaraţiile vin după o posibilă ruptură între antrenor şi conducere, venită după cele trei eşecuri consecutive, cu Galatasaray, Aris şi FCSB.

Răzvan Lucescu a anunţat că e dispus să plece de la PAOK

„În această seară, nu am câştigat titlul sau Europa League, dar muncim pentru a fi fericiţi în luna mai. Am avut două meciuri în Europa League în care am avut multe ocazii de a marca şi în care am plătit. Asta se întâmplă când construieşti o echipă.

Suntem primii în clasament, sunt aici în această seară, dar nu am nicio problemă să mă duc la Thessaloniki şi să îmi fac bagajele pentru Bucureşti, dacă unii oameni nu înţeleg procesul. Sunt liniştit şi am arătat ce pot face, dacă cineva nu este fericit, eu pot pleca.

Trebuie să avem un echilibru şi nu trebuie să ne amuzăm pe munca pe care o facem, punând presiune enormă, pentru că nu aşa vom avea relaţiile. Aşa vom afecta echipa”, a spus Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

PAOK e prima în Superliga Greciei

După primele 7 etape disputate în Superliga Greciei, PAOK este pe primul loc. Campioana a adunat 16 puncte, cu două mai multe decât AEK Atena. Podiumul este completat de Olympiacos Pireu, tot cu 14 puncte.

În Europa League, situaţia este mai complicată pentru echipa lui Răzvan Lucescu. PAOK a înregistrat două eşecuri în primele două meciuri din grupă, 1-3 cu Galatasaray, în deplasare, şi 0-1 cu FCSB, pe teren propriu.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:58

Alexandru Maxim, reacție surpriză după ce a egalat-o pe Beșiktaș în minutul 90+5: „Țin cu ei, sper să ia campionatul!”

10:54

Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

10:34

„Coșmarul” prin care a trecut Lewis Hamilton, în acest sezon de Formula 1! Dezvăluirile pilotului Mercedes: „A fost o bătălie!”

10:07

VIDEOAlexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos: „Fac ravagii cum făcea cu stângul Hagi!”

10:02

Un jucător de la FCSB, OUT din primul 11! Gigi Becali a făcut anunțul: „Va juca doar în Europa!”

9:53

Simona Halep a urcat 252 de locuri în clasamentul WTA. Sorana Cîrstea e prima dintre românce

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și