Închide meniul

Răzvan Lucescu nu stă la discuții! „Ai lucra cu Gigi Becali?”. Ce a răspuns

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 februarie 2023, 8:49

Răzvan Lucescu nu stă la discuții! „Ai lucra cu Gigi Becali?. Ce a răspuns

Răzvan Lucescu se află la cel de-al doilea mandat la PAOK

Răzvan Lucescu se află la cel de-al doilea mandat la PAOK / Colaj Profimedia, Hepta

Răzvan Lucescu nu stă la discuții. Antrenorul român de la PAOK a fost întrebat dacă ar accepta să lucreze sub comanda lui Gigi Becali. Fiul lui Mircea Lucescu a explicat că nu și-ar putea desfășura activitatea la un club unde deciziile legate de alcătuirea echipei nu sunt luate de el însuși, ci de patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat în prezent în Grecia, pe banca lui PAOK, Răzvan Lucescu a precizat că are o relație excelentă cu patronul actualei sale echipe, Ivan Savvidis.

Răzvan Lucescu nu stă la discuții! „Ai lucra cu Gigi Becali?”. Ce a răspuns

Fostul tehnician al Rapidului consideră că momentele în care patronul unui club intervine în munca antrenorului dau dovadă de lipsă de respect.

Singurele sfaturi pe care Răzvan Lucescu le acceptă de la conducători sunt de ordin psihologic, nu tehnico-tactic.

„Nu știu. Habar n-am. Eu nu-l cunosc (n.r. – despre Gigi Becali). Nu pot răspunde, pentru că nu-l cunosc. Mie îmi place să am în jurul meu o atmosferă bună. Respect femeia de la bucătărie, femeia de serviciu, magazioner, asistentul medical, doctorul.

Reclamă

Nu intru peste ceea ce au ei de făcut, nu le dau indicații. Pentru că nu este treaba mea. Nu este domeniul meu. Iar ei se simt bine. La fel și cu directorul sportiv, team managerul.

Acest lucru înseamnă că nu te respectă pe tine. Că nu-ți respectă meseria. Bănuiesc că nu știe mai bine decât mine ceea ce se întâmplă la echipă.

Răzvan Lucescu, mesaj ferm: „Patronul nu se poate implica în meseria mea”

Poate să mă ajute din alte puncte de vedere. Să-mi dea sfaturi din punctul de vedere al atmosferei, al psihologiei. Dar în niciun caz nu se poate implica în meseria mea. (…)

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să specific că am o relație extraordinară cu patronul (n.r. – de la PAOK, Ivan Savvidis). El mă consideră ca parte din familia lui. E foarte important să ajungi la o legătură de acest fel, sufletească”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru fanatik.ro.

Răzvan Lucescu se află la cel de-al doilea mandat la PAOK. Prima oară, antrenorul român a pregătit echipa din Grecia în perioada 2017-2019. El a revenit la cârma lui PAOK în vara anului 2021.

În prezent, PAOK se află pe locul 3 în prima ligă din Grecia, la 5 puncte în spatele liderului AEK, după 20 de etape.

În România, Răzvan Lucescu le-a antrenat pe FC Brașov, Rapid și Petrolul Ploiești.

Răzvan Lucescu, întâmplare incredibilă cu patronul de la PAOK

Răzvan Lucescu a povestit o întâmplare incredibilă cu Ivan Savvidis, patronul de la PAOK Salonic.

Lucescu Jr. a revenit pe banca celor de la PAOK în iulie 2021. La „cârma” echipei din Salonic, tehnicianul român a cucerit un titlu de campion și două Cupe ale Greciei.

Răzvan Lucescu a povestit o întâmplare fabuloasă cu patronul celor de la PAOK, care obișnuia să-l convoace la ședințe la ore târzii.

Reclamă

„Am o relație excelentă cu patronul de la PAOK. Am avut o relație excelentă cu el și în primul mandat. S-a mai schimbat. La primul mandat îi plăcea să pună presiune foarte tare. Ședințele pe care le aveam erau ședințe în care ataca foarte dur, dar la sfârșit găsea mereu momentul și venea și mă lua în brațe și îmi spunea «fii atent, nu e nicio dramă, ține moralul ridicat».

Asta era strategia lui ca prin această presiune care o punea pe mine, pe management să ne țină pe toți concentrați 100%. Am avut ședințe și la 4 dimineața, nu numai la 3. Asta e fabuloasă. Era finalul de campionat, eram în frunte cu câteva etape înainte, am jucat un meci acasă, mai erau 4 etape, terminând acest meci rămâneau 3 și am acâștigat 3-0.

După meci ne-a chemat pe mine, pe căpitani, pe președinte, pe directoarea financiară și pe directorul sportiv. Pe mine m-a certat de m-a rupt, de față cu toți. După aia a avut câte un cuvânt fiecăruia, mai puțin pentru jucători. Erau 4 căpitani prezenți, i-a certat așa puțin, dar le spunea că sunt foarte buni.

Mai erau 3 meciuri de jucat și eram cu 7 puncte în fața locului 2. Când termină ședința vine la mine și îmi zice «vino încoace să te îmbrățișez, nu e nicio panică, dar fii atent»”, a mai spus Răzvan Lucescu, pentru sursa citată.

Recomandări
  • Răzvan Lucescu nu stă la discuții
  • „Ai lucra cu Gigi Becali?”. Ce a răspuns

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și