Închide meniul

Reacția Gazzetta dello Sport după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei: „Are freza ca a lui Cavani și i se spune ‘El Matador’!”

Cosmin Cioboată Publicat: 4 martie 2023, 11:40

Reclamă
Reacția Gazzetta dello Sport după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei: „Are freza ca a lui Cavani și i se spune El Matador!

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei / Hepta

A apărut reacția Gazzetta dello Sport după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei. Atacantul de la FCSB a primit o veste excelentă. Golgheterul roș-albaștrilor a fost inclus de Roberto Mancini pe lista preliminară a naționalei Italiei. Campioana Europei va înfrunta Anglia și Malta în această lună, în preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a fost cel care a făcut anunțul răsunător, iar informația a ajuns până la urechile jurnaliștilor Gazzetta dello Sport. Celebra publicație italiană i-a dedicat un articol superb lui Andrea Compagno.

Reacția Gazzetta dello Sport după ce Andrea Compagno a fost convocat la naționala Italiei

Jurnaliștii din Peninsulă au povestit drumul parcurs de Compagno în fotbal. El a început să joace în ligile inferioare din Italia, iar cu multă muncă și seriozitate a ajuns în vizorul lui Roberto Mancini.

„Compagno, povestea merge mai departe. Din Serie D, la naționala Italiei. Așa spune Steaua (n.r – FCSB)”, a titrat Gazzetta dello Sport.

Publicația italiană l-a comparat pe atacantul de la FCSB cu Edinson Cavani, datorită înălțimii și părului său.

Reclamă

„Atacantul din Palermo a ajuns în 2020 în România, la Craiova (n.r. – FC U Craiova 1948), după o carieră în care nu a trecut de Serie D în Italia. A devenit o adevărată senzație în 2022, când a devenit italianul cu cele mai multe goluri marcate.

După doi ani la Craiova, a fost transferat de Steaua București (n.r – FCSB), alături de care a debutat în Conference League. <În Italia câștigam 400 de euro pe lună și mergeam la cumpărături cu un calculator’, spunea el într-un interviu pentru Gazzetta, săptămâna trecută.

Are 1.94 metri, are freza ca a lui Cavani și i se spune ‘El Matador’. În acest sezon, el a marcat 12 goluri în 22 de meciuri din Liga 1 și Conference League (n.r. – la FCSB)”, au notat jurnaliștii Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte să ajungă în România, Andrea Compagno a mai jucat în ligile inferioare din Italia, la Catania, Due Torri, Pinerolo, Torino U19, Argentina, Borgosesia și Nuorese, apoi a evoluat la Tre Fiori, din San Marino.

Mihai Stoica a dezvăluit cum a reacționat Andrea Compagno după ce i-a dat vestea cea mare:

„Mai devreme am vorbit (n.r – cu Compagno). El își dorește ca visul să se materializeze și chiar să meargă, nu să fie doar pe lista provizorie”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Andrea Compagno visează să ajungă în Serie A: „Totul în viața mea a venit pe neașteptate”

Andrea Compagno este îndrăgostit de fotbalul din Serie A și visează ca într-o bună zi să joace acolo. Inter este echipa lui favorită, de care este atașat încă din copilărie.

„Întoarcerea în Italia este un vis!”, a exclamat Andrea Compagno, omul de gol al FCSB-ului. Atacantul de 26 de ani a marcat 16 goluri în actualul sezon din Liga 1 și se luptă pentru titlul de golgheter cu Marko Dugandzic.

„Eram la o răscruce: în copilărie, când joci fotbal, visezi la Serie A. Ei bine, mergând în România m-am gândit că se pot deschide noi scenarii frumoase, imprevizibile. Am făcut un pariu și a mers așa cum am visat.

În acest sezon m-a cumpărat FCSB. Și când un club prestigios te cumpără, îți schimbă cariera. Există mult profesionalism la FCSB. Fanii cer foarte mult, dar ai o senzație grozavă. Este senzația pe care o căutăm în copilărie.

Reclamă

Întoarcerea în Italia este un vis. Întotdeauna încerc să confirm, în fiecare weekend. Visez la Serie A și voi cultiva această speranță fără regrete. Echipa mea favorită este Inter. Știu că pentru cineva născut la Palermo este un pic ciudat, dar eu am fost mereu un fan al nerazzurrilor.

Mă uit mereu la Serie A: are întotdeauna un farmec incredibil, dincolo de rezultatele pe care le poate obține echipa națională.

Totul în viața mea a venit pe neașteptate. Trăiesc zi de zi fără așteptări. Nu știu când, dar sper să ajung în Serie A”, a spus Andrea Compagno, potrivit tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și