Închide meniul

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Gigi Becali a anuţat că-l va exclude din lotul FCSB-ului pe Rachid Bouhenna: „Nu vreau jucători care să facă mofturi”

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 13:50

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Gigi Becali a anuţat că-l va exclude din lotul FCSB-ului pe Rachid Bouhenna: „Nu vreau jucători care să facă mofturi

Nicolae Dică

Nicolae Dică, în tribună în timpul unui meci / Profimedia

  • Reacţia lui Nicolae Dică, în privinţa situaţiei lui Rachid Bouhenna
  • Gigi Becali a anunţat excluderea din lot a fundaşului

Nicolae Dică a reacţionat, după ce Gigi Becali a anunţat că Rachid Bouhenna va fi exclus din lotul FCSB, chiar înaintea partidei cu Viking. Antrenorul roş-albaştrilor este de acord cu această decizie luată de conducerea vicecampionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rachid Bouhenna este unul ditre cei trei fundaşi central aduşi în această vară, alături de Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Antrenorul Nicolae Dică a dezvăluit că nu se va baza pe serviciile stopperului, pentru partida cu Vikind, din play-off-ul Conference League.

Reacţia lui Nicolae Dică, după ce Gigi Becali a anunţat excluderea din lotul FCSB-ului pe Rachid Bouhenna

Nicolae Dică a fost întrebat despre situaţia lui Rachid Bouhenna, şi a confirmat faptul că acesta nu va face parte din planurile sale pentru partida cu Viking. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că decizia în privinţa stopperului adus în această vară a fost luată alături de patronul Gigi Becali, cât şi de managerul general al clubului, Mihai Stoica.

Reclamă

Totodată, Nicolae Dică a declarat că FCSB este în căutarea unui fundaş central, după ce trupa se bazează în prezent doar pe serviciile lui Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. De asemenea, în privinţa lui Bouhenna, antrenorul vicecampioanei a dezvăluit că, pe lângă evoluţiile modeste, şi comportamentul fundaşului a contribuit la decizia luată în privinţa sa.

„Începem să căutăm fundaș central, da. Bouhenna este accidentat acum, după meciul cu Chindia. A avut probleme și înainte și am decis împreună cu patronul și cu MM să căutăm alt fundaș central.

Reclamă

Îmi doresc ca jucătorii să fie pregătiți, indiferent de competiție și de cât joacă. Nu vreau jucători care să facă mofturi la antrenament sau la jocuri, când intră sau când schimbați. Pentru mine sunt foarte importanți jucătorii de pe bancă.

Am nevoie de jucători care să intre și să facă diferența. Nu vreau jucători supărați că joacă în campionat, dar nu în Europa. Sau invers. Sau că au fost pe bancă și au jucat doar 20 de minute. Sau că nu au jucat deloc, pentru că este posibil ca peste două jocuri să am nevoie de ei și nu vor fi pregătiți.

Nu spun doar de Bouhenna, ci în general. Jucătorii știu asta, i-am avertizat”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Viking.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali anunţă plecarea unui jucător adus în această vară la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit faptul că Rachid Bouhenna nu va mai evolua pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost dezamăgit de evoluţia fundaşului din partida cu Chindia Târgovişte, considerându-l vinovat pentru ambele goluri încasate de FCSB.

„Bouhenna nu mai vede iarba FCSB-ului în viaţa lui. La revedere! I-am zis lui MM să plece. Bouhenna a distrus meciul. I-a dat mingea jucătorului, la primul gol, iar la al doilea l-a încurcat pe Tamm. A distrus meciul, după ce a făcut-o şi cu Rapid. La revedere, tată. La FCSB nu are voie să se atingă adversarul de poartă, mingea trebuie să fie numai la el”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Nicolae Dică speră la calificarea în grupele Conference League, înainte de FCSB – Viking

Nicolae Dică se simte încrezător înainte de FCSB – Viking, partidă ce va avea loc joi, de la ora 21:30, în format live text, pe as.ro. Antrenorul roş-albaştrilor şi-a analizat adversarul şi declară că echipa sa nu va avea o misiune uşoară.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, cu un adversar foarte bun. Dacă a eliminat-o pe Sparta Praga, înseamnă că e o echipă bună. O echipă cu o organizare defensivă foarte bună și cu jucători de viteză în atac, ce pot face diferența oricând.

Ei au folosit, în mare două sisteme, 4-1-4-1 și 3-5-2. Am pregătit ce avem de făcut. Pentru sistemul cu trei trebuie să schimbăm anumite lucruri, cum facem pressing-ul, am lucrat la antrenament. Eu lucrez și faza defensivă, și faza ofensivă, nu pun accent mai mult pe ceva anume.

Bineînțeles că ne putem califica. La meciul retur cu Saburtalo aveam un lot mai mic și ne-am calificat. Eu, cu cine am, merg înainte”, a declarat Nicolae Dică, în cadrul conferinţei de presă de dinaintea partidei cu Viking.

Viking este o echipă din Norvegia, care a încheiat pe locul 3 sezonul precedent, în spatele lui Bodo/Glimt și Molde. Valoarea actuală a lotului este de 9 milioane de euro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat