Închide meniul

Real Madrid – Chelsea 1-1 | Zinedine Zidane, atacat de o legendă a galacticilor + "Golul lui Benzema trebuia anulat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2021, 6:51 / Actualizat: 15 iunie 2022, 17:01

Real Madrid – Chelsea 1-1 | Zinedine Zidane, atacat de o legendă a galacticilor + "Golul lui Benzema trebuia anulat"

profimediaimages

Zinedine Zidane, antrenor Real Madrid

Karim Benzema a marcat golul de 1-1 al duelului dintre Real Madrid şi Chelsea, cu o execuţie spectaculoasă din centrul careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte ca mingea să ajungă la Benzema, Casemiro pare să îl împingă pe Azpilicueta. Chiar unul dintre ziarele de casă ale lui Real Madrid a semnalat faza.

„Da, Casemiro îl faultează pe Azpilicueta, înainte ca Militao să devieze către Benzema, care marchează. Golul trebuia anulat”, a declarat fostul arbitru internaţional, Juan Andujar Oliver, pentru marca.com. Arbitrul olandez Danny Makkelie nu a dictat nimic şi nici nu a primit ajutor din camera VAR.

Zinedine Zidane, criticat după Real Madrid – Chelsea 1-1

Şi Zinedine Zidane a fost criticat la finalul partidei. O fostă glorie a galacticilor, Manolo Sanchis, a fost nemulţumită de discursul prea optimist al antrenorului francez.

Reclamă

„Mă surprinde că Zidane n-a văzut defectele din prima repriză. Madridul s-a apărat rău, deşi a jucat cu trei fundaşi centrali”, a spus Sanchis, pentru COPE, citat de as.com.

În schimb, Thibaut Courtois, autorul unei parade de excepţie la scorul de 0-0, a recunoscut problemele pe care le-a avut echipa sa.

Thibaut Courtois, după Real Madrid – Chelsea 1-1: „Returul va fi ca o finală”

„Returul va fi ca o finală. Agresiunea şi intensitatea lor, care au fost mai mari decât ale noastre, şi-au spus cuvântul. Am vrut să avem un început de meci ca al lor, cu un pressing avansat. Ei au dat ce au avut mai bun şi ne-am chinuit puţin în primele 20-25 de minute„, a spus portarul belgian, citat de uefa.com.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a păstrat poarta neatinsă în doar 2 din ultimele 13 meciuri jucate „acasă” în Champions League. Contra lui Chelsea, madrilenii au ajuns la 450 de meciuri în această competiţie.

Recomandări
  • Zidane, atacat pentru egalul cu Chelsea
  • Moment controversat la golul lui Benzema

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și