Închide meniul

Rezultat halucinant în Liga Națiunilor! Spania – Germania 6-0. La Roja i-a făcut pe nemți să vadă stele verzi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2020, 22:33

Rezultat halucinant în Liga Națiunilor! Spania – Germania 6-0. La Roja i-a făcut pe nemți să vadă stele verzi

Profimediaimages

Spania a umilit-o pe Germania

Campioana mondială din 2014 a suferit cea mai drastică înfrângere din istorie. Niciodată nu a mai primit o astfel de corecție într-un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a umilit-o pe Germania în Liga Națiunilor

Jucătorii antrenați de Luis Enrique au avut nevoie de numai 17 minute pentru a deschide scorul. Morata a punctat primul și a fost urmat de Ferran Torres. Până la pauză a punctat și Rodri, singura veste proastă primită de selecționerul Spaniei fiind accidentarea lui Sergio Ramos.

Asaltul ibericilor a continuat după pauză, iar Ferran Torres a reușit hat-trick-ul. Atacantul de 20 de ani al lui Manchester City a devenit cel mai tânăr jucător care înscrie trei goluri pentru La Roja.

Cireașa de pe tort a pus-o Oyarzabal, în minutul 89. A marcat pentru 6-0, într-un meci pe care Manuel Neuer nu îl va uita prea curând. Mai mult decât atât, Germania nu a trimis niciun șut pe spațiul porții adverse! Această performanță a fost reușită ultima dată de Franța, în 2015, dar era atunci o partidă amicală.

Reclamă

Cu această victorie, Spania a depășit-o pe Germania în clasament. Nemții au ajuns să aibă golaveraj negativ (10 goluri marcate, 13 primite).

Rezultate înregistrate în Liga Națiunilor

Croația – Portugalia 2-3
Franța – Suedia 4-2
Spania – Germania 6-0
Luxemburg – Azerbaidjan 0-0
Muntenegru – Cipru 4-0
Andorra – Letonia 0-5
Gibraltar – Liechtenstein 1-1
Malta – Insulele Feroe 1-1

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ferran Torres, hat-trick pentru Spania
  • Germania, fără șut pe spațiul porții adverse

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și