Închide meniul

Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern! Anunţ şoc în fotbalul european + Prima reacţie a polonezului după ce a egalat recordul lui Gerd Muller

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 mai 2021, 11:12

Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern! Anunţ şoc în fotbalul european + Prima reacţie a polonezului după ce a egalat recordul lui Gerd Muller

Profimedia

Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern

Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern după 7 sezoane în care a câştigat tot atâtea titluri de campion al Germaniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski vrea să plece de la Bayern la PSG

Atacantul polonez, în vârstă de 32 de ani, ar urma să ajungă alături de Neymar, la PSG, scrie L’Equipe. Lewandowski este varianta aleasă pentru a-l înlocui pe Kylian Mbappe, dacă acesta va pleca de la Paris în această vară.

Robert Lewandowski tocmai a intrat definitv în istoria lui Bayern Munchen. El a marcat în meciul de sâmbătă, 2-2 cu Freiburg, şi a egalat recordul stabilit de Gerd Muller în 1972.

Lewandowski a ajuns la 40 de goluri în actuala ediţie de campionat şi mai are la dispoziţie un meci ca să bată recordul. Bayern o va înfrunta în ultima etapă din Bundesliga, pe 22 mai, pe Augsburg, a 12-a clasată, iar Lewa îşi poate face cel mai frumos cadou înainte de despărţirea de echipa din Munchen.

Robert Lewandowski: „Am atins un obiectiv care părea imposibil de imaginat”

Polonezul a afişat un tricou cu chipul lui Muller, după golul istoric de ieri, şi a transmis un mesaj emoţionant.

Reclamă

„Am atins un obiectiv care cândva părea imposibil de imaginat. Sunt incredibil de mândru să scriu istorie pentru Bayern şi să fac parte din poveştile pe care fanii le vor povesti copiilor lor, să calc pe urmele unei legende precum Gerd Muller.

Recordurile individuale în fotbal sunt posibile doar datorită colegilor de echipă şi le mulţumesc lor şi tuturor celor din staff-ul lui Bayern.

Întotdeauna îmi propun obiective cât se poate de îndrăzneţe şi întotdeauna am aşteptări şi mai mari de la mine şi vreau să-mi depăşesc limitele.

Reclamă 4 / 0/3

Aceasta este calea mea. Vă mulţumesc pentru aţi crezut în mine”, a transmis Lewandowski după meciul de ieri, pe contul său de Instagram.

Robert Lewandowski, favorit să câştige Gheata de Aur

Cotat la 60 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Robert Lewandowski este mare favorit pentru „Gheata de Aur”. În acest moment, Messi, 29 de goluri în La Liga, şi Cristiano Ronaldo, 29 de goluri în Serie A, se luptă cu atacantul polonez pentru mult râvnitul trofeu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și