Închide meniul

România – Macedonia de Nord 3-2 | Nicușor Bancu, acuzat de o fostă vedetă a echipei naționale: “Parcă era de la circulație”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 14:21

România – Macedonia de Nord 3-2 | Nicușor Bancu, acuzat de o fostă vedetă a echipei naționale: “Parcă era de la circulație”

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Nicuşor Bancu, primul din stânga, a fost criticat de Ionel Ganea pentru evoluţia din România - Macedonia de Nord 3-2, din preliminariile CM 2022

Ionel Ganea, fostul atacant al echipei naționale, care a participat la Euro 2000 alături de tricolori, crede că Nicușor Bancu este vinovat pentru golul de 2-2 din meciul România – Macedonia de Nord 3-2

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionel Ganea, despre Nicușor Bancu: “Ziceai că e de la circulație”

Bancu l-a scos din ofsaid pe Trajkovski, care a marcat în minutul 82. “Din ce am văzut, fundașii nu comunică foarte bine. La golul 2, Bancu ziceai că e de la circulație. Dacă făcea un pic pasul mai în față, era pe linie cu fundașii centrali și ar fi fost ofsaid. Stă în spate, dar problema e că mai și ridică mâna, ziceai că e de la circulație. Aici e vorba de o fracțiune de secundă, părerea mea e că Mirel ar trebui să mai lucreze la partea asta, defensivă”, a declarat Ganea, potrivit gsp

România – Macedonia de Nord 3-2. Cifrele lui Nicuşor Bancu

În vârstă de 28 de ani, Bancu a fost preferat ca fundaș stânga în locul lui Mario Camora de la CFR Cluj și a lui Alin Toșca de la Gaziantep. El a primit nota 7 de la sofascore, în condiţiile în care cel mai apreciat tricolor, Răzvan Marin, a primit 7,6.

Bancu a jucat până la final şi a avut cifre bune pentru faza defensivă. A respins de 3 ori şi a avut 2 intercepţii şi a câştigat 8 din cele 9 dueluri pe care le-a avut în aer sau la nivelul gazonului.

El a pierdut însă posesia de 18 ori. Bancu a comis un singur fault şi a avut 71% din pase reuşite. El a jucat al 18-lea meci în echipa națională, pentru care a debutat în 2017. 

Reclamă

Nicuşor Bancu, favorizat de stilul ofensiv al naţionalei

Bancu se bucură că selecționerul Mirel Rădoi pune accent pe jocul ofensiv, așa cum se întâmplă și la echipa de club, după ce Marinos Ouzounidis a devenit antrenorul Universității Craiova. 

"Încă nu jucăm 100% cum îşi doreşte Mister. Vrea mai multă posesie. Bineînţeles că ne gândim la primul loc, dar mai e mult până acolo. Trebuie să rămânem aproape de FCSB şi CFR. Ne gândim la meciul cu UTA.", a declarat Nicuşor Bancu la DigiSport, după victoria cu Gaz Metan, 2-0, din această lună.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și