Închide meniul

România U21 – Ungaria U21 2-1 | Reacţia Federaţiei de la Budapesta după acuzaţiile de rasism făcute de căpitanul tricolorilor. "Multe comentarii lipsite de fair-play"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 martie 2021, 13:48

România U21 – Ungaria U21 2-1 | Reacţia Federaţiei de la Budapesta după acuzaţiile de rasism făcute de căpitanul tricolorilor. "Multe comentarii lipsite de fair-play"

profimediaimages

Reacţia Federaţiei din Ungaria pentru Marius Marin

Marius Marin, căpitanul naţionalei U21, i-a acuzat pe rivalii maghiari de rasism după victoria cu 2-1. ”Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!”, a scris Marius Marin pe Instagram, după care a şters mesajul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacţia Federaţiei din Ungaria după acuzaţiile lui Marius Marin

Jurnaliştii de la Nemzeti Sport au cerut un punct de vedere de la Federaţia din Ungaria. Forul de la Budapesta a refuzat să intre în conflict. Dar a precizart că a fost nevoită să stopeze reacţiile dure ale fanilor pe reţelele sociale.

"Naționala Ungariei nu a reușit, din nefericire, să își atingă obiectivul, acela de a câștiga. În ceea ce privește celelalte evenimente din meci, nu considerăm că are rost să le mai discutăm acum.

Trebuie adăugat că multe comentarii lipsite de fair-play de pe rețelele de socializare au fost șterse după meci. Responsabilitatea jucătorilor este una foarte mare în această privință", a transmis departamentul de comunicare al Federației Maghiare de Fotbal.

Cum se califică România U21 în sferturi la Euro 2021

Deşi a învins Ungaria U21, echipa naţională de tineret stă cu sufletul la gură pentru calificarea în sferturi la Euro U21. Victoria tricolorilor contra Ungariei a fost urmată de remiza dintre Olanda şi Germania, scor 1-1.

Reclamă

Victorie cu Germania. Ca să nu mai depindă de niciun calcul, tricolorii trebuie să învingă în ultimul meci al grupei.

Egal cu Germania. În acest scenariu, lucrurile se complică. Dacă Olanda învinge Ungaria, echipă fără şanse de calificare, vom avea trei echipe cu câte 5 puncte: România, Germania şi Olanda. Se va face un clasament în care vor conta meciurile directe. Toate sunt egale, la fel şi golaverajul, astfel încât vor fi decisive golurile marcate!

Înfrângere cu Germania. În acest scenariu, Olanda trebuie să piardă meciul cu Ungaria sau să facă egal.

Reclamă 4 / 0/3

Clasament Grupa A

1. Germania 4p (4-1)
2. România 4p (3-2)
3. Olanda 2p (2-2)
4. Ungaria 0p (1-5)

Ultimele meciuri din Grupa A

România – Germania, 30 martie/ora 19:00
Olanda – Ungaria, 30 martie/ora 19:00

Recomandări
  • Marius Marin, mesaj controversat
  • Cum a replicat Federaţia din Ungaria

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și