Închide meniul

Paulo Dybala, acord cu Inter. Ce salariu va primi după despărţirea în lacrimi de Juventus. Gazzetta dello Sport a dezvăluit detaliile contractului

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2022, 9:00

Paulo Dybala, acord cu Inter. Ce salariu va primi după despărţirea în lacrimi de Juventus. Gazzetta dello Sport a dezvăluit detaliile contractului

Paulo Dybala, acord cu Inter după ce i s-a încheiat contractul cu Juventus

Paulo Dybala poate ajunge de la Juventus la Inter / Profimediaimages

  • Paulo Dybala este pe punctul de a semna cu Inter
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Paulo Dybala a ajuns la un acord cu Inter. Anunţul a fost făcut în Gazzetta dello Sport, jurnaliştii italieni oferind detalii despre contractul care ar urma să fie semnat de starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 7 ani petrecuţi la Juventus, „La Joya” este pe punctul de a îmbrăca tricoul marii rivale. Este tentat cu un salariu uriaş, în condiţiile în care are oferte şi de la alţi granzi ai Europei: Manchester United, Arsenal, Atletico Madrid, Sevilla, Borussia Dortmund, Newcastle şi Tottenham.

Paulo Dybala, acord cu Inter. Ce îi oferă vicecampioana din Serie A

Dybala are pe masă un contract pe trei ani cu Inter, care poate fi prelungit pentru încă un sezon. Sursa citată anterior anunţă că jucătorul cu o cotă de piaţă de 35 de milioane de euro va fi plătit regeşte dacă va semna cu gruparea de pe Meazza.

Reclamă

Sud-americanul ar urma să încaseze un salariu anual de 6 milioane de euro. La acesta se pot adăuga şi mai multe bonusuri de performanţă. Fostul vârf al lui Juventus şi-ar fi dat acordul de principiu.

Paulo Dybala este în vacanţă la Miami, dar ţine în permanenţă legătura cu agenţii săi. Aşteaptă să fie puse la punct ultimele detalii şi ar putea semna cu Inter săptămâna viitoare.

Reclamă

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus

Atacantul de 28 de ani a clacat la finalul partidei cu Lazio și a plâns ca un copil în momentul în care a fost aplaudat în picioare de fanii bianconerilor.

„La Joya” nu a ajuns la un acord cu Juventus pentru prelungirea contractului și pleacă în această vară după 7 ani, fiind aplaudat pe teren de toți jucătorii ”Bătrânei Doamne”.

Reclamă 4 / 0/3

Dybala a fost dus în fața peluzei de Bonucci și și-a pus tricoul pe față pentru a încerca să își controleze emoțiile. Decarul lui Juve a fost și căpitan pentru o oră la ultima partidă în tricoul bianconerilor.

Paulo Dybala pleacă de la Juventus după 7 ani, în care a câștigat cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei. La Joya a jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută în fața lui Real Madrid (2017).

Paulo Dybala a fost adus în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. A adunat 292 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit și 46 de assisturi. El a intrat în topul celor mai buni 10 marcatori din istoria piemontezilor.

Massimiliano Allegri a rupt tăcerea despre plecarea lui Dybala

Antrenorul bianconerilor nu l-a menajat pe fostul său atacant, care este aproape de a semna cu rivala Inter. Tehnicianul echipei care a terminat pe locul 4 în Serie A a avut un mesaj dur pentru sud-americanul de 28 de ani.

Paulo trebuie să îşi revină cu picioarele pe pământ, să fie el însuși. A fost un moment în care s-a lăsat dus de val pentru că s-a crezut noul Messi. Un jucător nu poate emula sau crede că este ca altul. Mai are multe de oferit pentru că are calități tehnice extraordinare și joacă într-un mod divin. Trebuie totuşi să se concentreze din nou.

Încă sunt entuziasmat când mă gândesc la anii petrecuți cu jucători grozavi, care m-au învățat și mi-au dat atât de multe. Am antrenat campioni precum Cristiano Ronaldo, Ibrahimovic, Ronaldinho, Robinho, Cassano, Seedorf, Pirlo și Buffon… Am avut și clinciuri cu ei, dar campion nu e cel care iese din vestiar, abătut, şi îşi suna avocatul, ci cel care scoate în evidenţă mândria şi îţi arată că tot e campion si asa castiga jocuri pe teren. Singurul pe care l-am ratat şi nu l-am antrenat este Messi„, a declarat Massimiliano pentru DAZN, citat de corrieredellosport.it.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB