Închide meniul
EXCLUSIV

„Ruginea mai rău dacă stătea!” Laurenţiu Reghecampf, felicitat pentru acordul cu Universitatea Craiova. „Are bani să nu lucreze toată viaţa”

Reclamă

Publicat: 26 iulie 2021, 22:09

„Ruginea mai rău dacă stătea! Laurenţiu Reghecampf, felicitat pentru acordul cu Universitatea Craiova. „Are bani să nu lucreze toată viaţa

Laurenţiu Reghecampf, acord cu Universitatea Craiova

Profimedia

Laurenţiu Reghecampf va avea un salariu de 500.000 de euro pe an la Craiova, de peste 8 ori mai mare ca cel al lui Dinu Todoran la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, despre Laurenţiu Reghecampf: „Are bani să nu mai lucreze până termină viaţa asta frumoasă”

Dumitru Dragomir spune că Reghe nu a ales Craiova din motive financiare, ci pentru că a vrut să revină în fotbal, el fiind liber de contract după despărţirea de Al Ahli din această primăvară.

„Reghe are destui bani să nu mai lucreze până termină viaţa asta frumoasă, dar e tânăr şi mai are de antrenat 20 de ani cel puţin. Ruginea mai rău dacă stătea, aşa că bine că a ales să se ducă să antrenze. În momentul în care stai mai mult de 2 ani de zile, te uită lumea şi nu mai ai nicio valoare”, a spus Dumitru Dragomir pentru AntenaSport.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal nu crede că Reghecampf nu este interesat nici de rivalitatea cu fosta sa echipă, FCSB, sau cu Marius Şumudică.

„- Asta cu răzbunarea scoateţi-o. Nu există la fotbal.
– Are viaţă grea Şumudică cu Reghecampf?
– Ehh, îl doare în pălărie pe Şumudică. Şi pe Reghe la fel de ăsta”, a mai spus Dragomir.

Reclamă

Universitatea Craiova a anunţat acordul cu Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a fost anunţat oficial, luni, în funcţia de antrenor al Universităţii Craiova pentru următoarele două sezoane. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a spus însă că mai sunt detalii de pus la punct. „Încă nu s-au clarificat lucrurile. Poţi să mă suni mai târziu?!”, a spus Reghecampf în dialog cu un reporter AntenaSport.

Mihai Rotaru este convins că acordul este definitiv. El a spus că Reghe a fost prima variantă a Universităţii Craiova. „A fost prima noastră variantă, dar să știți că înainte să semnăm cu Ouzoundis, în februarie, au fost discuții cu Reghe. (…) El era plecat din țară la momentul respectiv, era la Miami, acolo au fost câteva probleme. Cu Laur am o relație bună, cred că putem face lucruri foarte frumoase împreună. Stilul lui de joc e potrivit pentru echipă”, a spus Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Reghecampf are 45 de ani
  • El a cucerit două titluri cu FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat 23:50 VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia 23:45 Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă” 23:30 Real Madrid – FC Barcelona 3-2. Jude Bellingham, eroul „galacticilor” în minutul 90+1! Un nou gol uriaş înscris în El Clasico 23:13 EXCLUSIV„Greu de înţeles!” Decizia luată de Florinel Coman l-a bulversat pe Ciprian Marica: „Ne-am distrus valorile” 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” Vezi toate știrile
Citește și