Închide meniul

S-a lovit la cap şi a uitat că e antrenat de Iordănescu. "Unde e Petrescu?!" Momentele de coşmar prin care a trecut Debeljuh

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 12:16

Reclamă
S-a lovit la cap şi a uitat că e antrenat de Iordănescu. "Unde e Petrescu?!" Momentele de coşmar prin care a trecut Debeljuh

Gabriel Debeljuh se revoltă

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gabriel Debeljuh a deschis scorul în minutul 84 al meciul jucat la Berna, contra lui Young Boys. În acel moment, CFR Cluj era aproape calificată în primăvara Europa League. Atacantul croat s-a lovit la cap şi a părăsit terenul. Nu a ştiut că echipa sa a pierdut calificarea în mod dramatic, fiind învinsă cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Debeljuh: "Unde e Petrescu?! / E Iordănescu, nu e Petrescu?"

"Din păcate nu îmi amintesc. M-am trezit la spital. Am marcat și primul gol în Europa League și nu pot să-mi amintesc senzația. Este chiar incredbil. Nu știam unde sunt, mi-am pierdut cunoștința total. A fost o lovitură incredibilă.

Mai erau două minute până la final, am înțeles, a fost o minge înaltă și m-a lovit. Am stat 3 zile în casă, nu vedeam bine, nu puteam să mă uit la televizor pentru că aveam o durere de cap. A trebuit să dorm, să mă odihnesc. Mulțumesc lui Dumnezeu, acum sunt bine.

Am spus: 'Unde e Petrescu?'. Chiar atunci, pe teren. 'Știi cine e antrenor?', m-a întrebat (n.r. medicul). Și nu știam. 'E Iordănescu, nu e Petrescu. Ai dat gol!', mi-a spus. 'Am dat gol?', am întrebat eu. Nu știam unde sunt. Nu știam nimic.

Am mers la spital și eu m-am trezit în spital. Nu dormeam, eram treaz, dar mi-am pierdut cunoștința și îmi amintesc doar că m-am trezit acolo", a declarat Debeljuh.

Reclamă
Reclamă 4

Debeljuh i-a comparat cu Mourinho şi Guardiola pe Dan Petrescu şi Edi Iordănescu

Debeljuh spune că jucătorii lui CFR nu au avut nicio problemă cu Dan Petrescu şi că rezultatele acestuia au fost sub aşteptări din cauza numărului mare de jucători indisponibili.

Croatul în vârstă de 24 de ani a făcut o comparaţie inedită între Petrescu şi cel care i-a luat locul, Edi Iordănescu.

"Sunt diferiți. Sunt cam ca Guardiola și Mourinho, înțelegi? Petrescu este în stilul Mourinho și Iordănescu este pe stilul Guardiola. Iordănescu vrea să avem mai mult mingea, îi place jocul, dar am lucrat doar 10 zile cu el. Trebuie să vedem cum este. Petrescu punea presiune mai mare", a spus Debeljuh în ProSport.

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și