Închide meniul

Sadio Mane a aterizat la Munchen şi va semna cu Bayern! Senegalezul se desparte de Liverpool, după 6 ani

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2022, 14:29

Sadio Mane a aterizat la Munchen şi va semna cu Bayern! Senegalezul se desparte de Liverpool, după 6 ani

Sadio Mane a aterizat în Germania şi va semna cu Bayern Munchen

Sadio Mane, într-o partidă pentru Liverpool/ Profimedia

Sadio Mane a aterizat în Germania, şi urmează să semneze înţelegerea cu Bayern Munchen. Senegalezul în vârstă de 30 de ani o părăseşte pe Liverpool, după 6 sezoane petrecute pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane va semna cu Bayern Munchen un contract valabil pe trei sezoane. În schimbul mijlocaşului, Liverpool va primi 32 de milioane de euro, pentru început, la care se mai pot adăuga alte 8, în funcţie de anumite performanţe.

Sadio Mane va semna cu Bayern Munchen

Sadio Mane a aterizat la Munchen, în decurusul zilei de marţi, titrează thesun.co.uk. Mijlocaşul va face vizita medicală în cel mai scurt timp, şi se va alătura lotului condus de Julian Nagelsmann.

Sadio Mane a părăsit-o pe Liverpool după şase sezoane, dând curs unei noi provocări în Bundesliga. Sengelazul de 30 de ani se află la prima aventură în Germania, după opt ani petrecuţi în Premier League. „Cormoranii” l-au cumpărat în 2016 de la Southampton, în schimbul a peste 40 de milioane de euro.

În primă fază, Liverpool a refuzat două oferte venite din partea lui Bayern pentru Mane. Însă, oficialii bavarezi au forţat transferul senegalezului de 30 de ani, ajungând la o înţelegere cu şefii de pe Anfield după o vizită în Anglia.

Reclamă

În tricoul lui Liverpool, Sadio Mane a câştigat tot ce se putea câştiga. A devenit campion în Premier League, în 2020, şi a cucerit Champions League în 2019, după o finală cu Tottenham. La acestea se mai adaugă şi Cupa Angliei şi Cupa Ligii, trofee câştigate anul acesta, după finale spectaculoase, terminate la loviturile de departajare cu Chelsea.

Robert Lewandowski vrea să plece cu orice preţ de la Bayern

Golgheterul bavarezilor nu mai vrea să audă de campioana Germaniei şi le cere şefilor de pe Allianz Arena să găsească o soluţie pentru transferul său.

Bayern aşteaptă o ofertă care să înceapă de la 40 de milioane de euro pentru a lua în calcul despărţirea de Robert Lewandowski. Vărful de 33 de ani a avut încă un sezon de excepţie, în care a marcat 50 de goluri în 46 de partide, oferind şi 7 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu vreau decât să plec de la Bayern. Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca în sine. Cel mai potrivit lucru ar fi să găsim o soluție împreună. Ceva din mine a murit. Vreau să plec de la Bayern pentru a avea parte de mai multe emoții în viața mea”, a declarat Robert Lewandowski, potrivit sport.onet.pl.

Darwin Nunez, prezentat oficial la Liverpool

Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Sadio Mane. Darwin Nunez (22 ani) a fost prezentat oficial de „cormorani”. Gruparea de pe Anfield a organizat un o prezentare de cinci stele pentru noul star ajuns sub comanda lui Jurgen Klopp. În urma transferului, Benfica a dat un „tun” financiar de 100 de milioane de euro.

Iniţial, Liverpool a oferit 70 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat, iar finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 75 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 25 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Darwin Nunez evoluează la Benfica din 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și