Închide meniul

Schimb colosal la început de an între Barcelona și Liverpool! Antoine Griezmann pentru Sadio Mane. Klopp îl vrea neapărat pe francez

Gal Dorin Publicat: 9 ianuarie 2021, 16:58

Schimb colosal la început de an între Barcelona și Liverpool! Antoine Griezmann pentru Sadio Mane. Klopp îl vrea neapărat pe francez

profimediaimages

Antoine Griezmann ar fi dorit la Liverpool la schimb cu Sadio Mane

  • Antoine Griezmann nu a reușit să se afirme la Barcelona
  • Liverpool este gata să îl ofere la schimb pe Sadio Mane

Chiar dacă în ultimele luni s-a vehiculat despre o posibilă întoarcere la Atletico Madrid, iată că acum a apărut și varianta Liverpool. Jurnaliștii de la Diario Gol afirmă că Jurgen Klopp este extrem de interesat de jucător francez și îl dorește pe Anfield.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, criza financiară bate la ușă, iar englezii ar fi pregătiți să facă un schimb care să îl ducă pe Sadio Mane la Barcelona. Și catalanilor le-ar surâde schimbul, mai ales că l-au vrut pe Mane din vară, atunci când Lionel Messi a anunțat că își dorește să plece.

Conform sursei citate, relația dintre Jurgen Klopp și senegalez ”scârțâie”, astfel că ”Mane ar fi încântat să schimbe aerul. La 28 de ani, este timpul să se implice într-un alt mare proiect”.

Reclamă

Sadio Mane a fost dorit la Barcelona încă din vară

Sadio Mane a fost pe lista catalanilor încă de cât Messi a declanșat bomba și a anunțat că vrea să plece de la gruparea blaugrana.

Senegalezul a marcat 9 goluri în 25 de partide în acest sezon și este cotat la 120 de milioane de euro.

Reclamă

Griezmann a reușit 6 goluri și 3 assist-uri în 21 de apariții în această stagiune și este cotat la 60 de milioane de euro, scădere fulminantă dacă ne gândim că în octombrie 2018 el valora 150 de milioane de euro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile