Închide meniul

Secretele lui Octavian Popescu! Are tată dinamovist şi se uită la clipuri cu Neymar înaintea meciurilor. "Mi-ar plăcea să joc în Spania"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 15:19

Secretele lui Octavian Popescu! Are tată dinamovist şi se uită la clipuri cu Neymar înaintea meciurilor. "Mi-ar plăcea să joc în Spania"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu, FCSB

Octavian Popescu a ajuns gratis la FCSB de la Craiova. La doar 18 ani, el a adunat deja 17 meciuri în Liga 1. Popescu a marcat un gol şi a oferit trei pase de gol în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu îl admiră pe Neymar şi vrea ajungă în La Liga

Puştiul care îl face pe Gigi Becali să viseze la un transfer record a fost aproape să fie dinamovist. Primul meci din viaţa sa pe stadion a fost unul jucat de rivalii lui FCSB.

"Îmi aduc aminte că am fost cu tata, care e dinamovist. Am fost la meci la Dinamo, aveam 8 sau 9 ani. După meci, când am ajuns în maşină, i-am spus că nu mai vreau să merg niciodată la meci la Dinamo", a povestit Octavian Popescu.

Tânărul atacant spune că se simte onorat să joace la FCSB, unde staff-ul şi clubul îi dau mare încredere. Popescu încearcă să creeze în tricoul roş-albaştrilor fazele idolului său care joacă la PSG.

Cum se descrie Octavian Popescu: "Perseverent, muncitor şi un foarte bun dribleur"

"Neymar (n.r. fotbalistul favorit)! Îmi place stitlul lui, cum driblează, cum pasează. Înaintea meciurilor ascult muzică şi câteodată mă uit la videoclipuri cu Neymar pe Youtube", a mai spus Octavian Popescu. 

Reclamă

El spune că ar fi bucuros să ajungă la echipa naţională, dar crede că mai are de muncit. "Sper să îmi fac treaba cât mai bine şi să vedem, aşteptăm şi convocarea", a mai spus Popescu, cel care se descrie fără modestie: "Perseverent, muncitor şi un foarte bun dribleur".

Noul star al lui FCSB visează să ajungă în La Liga. "Mi se pare mie campionatul mai pe tehnică, mai uşor", a mai spus Octavian Popescu într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a FCSB şi realizat de Betano.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și