Închide meniul

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu! Ce se va întâmpla cu portarul român, la finalul sezonului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2023, 18:41

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu! Ce se va întâmpla cu portarul român, la finalul sezonului

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta lui AC Milan în 23 de meciuri, în acest sezon

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta lui AC Milan în 23 de meciuri, în acest sezon / Profimedia

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu. Presa din Italia anunță că oficialii clubului din Serie A s-au hotărât în privința portarului român. „Tătă” a devenit titular la formația de pe San Siro în ultima perioadă, după ce Mike Maignan s-a accidentat. Evoluțiile românului au oscilat, iar conducătorii lui AC Milan au luat decizia finală în legătură cu viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta Milanului în 23 de meciuri, în toate competițiile din acest sezon.

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu! Ce se va întâmpla cu portarul român, la finalul sezonului

Pe fondul unei apărări slabe a campioanei en-titre din Serie A, goalkeeper-ul de 37 de ani a încasat nu mai puțin de 31 de goluri. Tătărușanu a păstrat intactă poarta lui AC Milan în numai 7 partide.

Inclusiv în ultimele 3 meciuri disputate de AC Milan, Ciprian Tătărușanu n-a primit gol și a fost lăudat de jurnaliștii italieni. În ciuda prestațiilor solide din ultima vreme, portarul român are șanse minime să continue pe San Siro.

Potrivit tuttosport.com, conducerea lui AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Ciprian Tătărușanu. Actuala înțelegere a românului cu echipa din Serie A expiră la finalul sezonului.

Reclamă

În locul lui „Tătă”, cei de la AC Milan îl vor aduce pe Marco Sportiello. Portarul aflat în prezent la Atalanta va deveni rezerva lui Mike Maignan, cel așteptat de fanii „rossoneri” să revină între buturile campioanei Italiei.

Cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu a ajuns la AC Milan în septembrie 2020. Italienii au plătit 1 milion de euro pentru transferul românului.

De-a lungul carierei, Tătărușanu a mai evoluat la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon.

Reclamă 4 / 0/3

„Tătă” a adunat 73 de meciuri și la naționala României, reușind să încheie 20 dintre ele fără gol primit. Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la prima reprezentativă în toamna anului 2020.

Ciprian Tătărușanu, fericit după Monza – Milan 0-1: „Am pus mult suflet!”

Ciprian Tătărușanu s-a arătat fericit după meciul Monza – Milan 0-1, din etapa a 23-a din Serie A. Campioana Italiei a câștigat la limită partida de sâmbătă, grație golului marcat de brazilianul Junior Messias. Portarul român a ieșit în evidență în debutul meciului, când a avut două intervenții sclipitoare și și-a salvat echipa.

Tătărușanu a fost pus la încercare încă din primele secunde ale meciului de pe terenul celor de la Monza.

Mai întâi, goalkeeper-ul de 37 de ani s-a opus la un șut puternic expediat la colțul scurt. La faza imediat următoare, Ciprian Tătărușanu a intervenit la o lovitură de cap trimisă de gazde după un corner.

Junior Messias a marcat unicul gol al meciului în minutul 31. La finalul partidei cu Monza, Ciprian Tătărușanu s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale.

Românul a scos în evidență faptul că beneficiază de o defensivă solidă, care îl ajută în timpul meciurilor.

„Meciul a fost mai dificil în repriza a doua, dar am pus mult suflet și am obținut o victorie foarte importantă. Am în față o apărare mai compactă și s-a văzut în ultimele meciuri”, a spus Ciprian Tătărușanu, citat de milannews.it.

Reclamă

AC Milan se află pe locul 4 în Serie A, cu 44 de puncte. Echipa lui Stefano Pioli este la 18 puncte în spatele liderului Napoli.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și