Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, fericit după Monza – Milan 0-1: „Am pus mult suflet!”. Românul „a închis” poarta „rossonerilor”. Ce notă a primit

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 februarie 2023, 23:55

Ciprian Tătărușanu, fericit după Monza – Milan 0-1: „Am pus mult suflet!. Românul „a închis poarta „rossonerilor. Ce notă a primit

Ciprian Tătărușanu a avut o prestație solidă în Monza - AC Milan 0-1

Ciprian Tătărușanu a avut o prestație solidă în Monza - AC Milan 0-1 / Profimedia

Ciprian Tătărușanu s-a arătat fericit după meciul Monza – Milan 0-1, din etapa a 23-a din Serie A. Campioana Italiei a câștigat la limită partida de sâmbătă, grație golului marcat de brazilianul Junior Messias. Portarul român a ieșit în evidență în debutul meciului, când a avut două intervenții sclipitoare și și-a salvat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătărușanu a fost pus la încercare încă din primele secunde ale meciului de pe terenul celor de la Monza.

Ciprian Tătărușanu, fericit după Monza – Milan 0-1: „Am pus mult suflet!”

Mai întâi, goalkeeper-ul de 37 de ani s-a opus la un șut puternic expediat la colțul scurt. La faza imediat următoare, Ciprian Tătărușanu a intervenit la o lovitură de cap trimisă de gazde după un corner.

Junior Messias a marcat unicul gol al meciului în minutul 31. La finalul partidei cu Monza, Ciprian Tătărușanu s-a arătat mulțumit de prestația echipei sale.

Românul a scos în evidență faptul că beneficiază de o defensivă solidă, care îl ajută în timpul meciurilor.

Reclamă

„Meciul a fost mai dificil în repriza a doua, dar am pus mult suflet și am obținut o victorie foarte importantă. Am în față o apărare mai compactă și s-a văzut în ultimele meciuri”, a spus Ciprian Tătărușanu, citat de milannews.it.

Ciprian Tătărușanu, lăudat în presa italiană după prestația solidă din Monza – Milan 0-1

Prestația lui Ciprian Tătărușanu a fost lăudată în presa din Italia. Publicația tuttomercatoweb.com i-a acordat nota 6.5 portarului român. Doar Messias, marcatorul golului victoriei, a primit o notă mai mare (7).

Jurnaliștii din Peninsulă au evidențiat și faptul că Tătărușanu a avut noroc la șutul lui Ciurria, din repriza a doua. Mingea a lovit bara, a ricoșat în spatele portarului lui AC Milan, apoi s-a dus din nou în bară și a ieșit în afara terenului.

Reclamă 4 / 0/3

„Iese în evidență cu două parade importante în debutul meciului. Este prezent, activ atât cu mingea la picior, cât și în ieșiri. Norocos la bara lui Ciurria, când mingea l-a lovit în spate și a ieșit afară”, au notat jurnaliștii milannews.it.

„În prima repriză a suferit. A intervenit bine la șuturile trimise de Monza în primele 100 de secunde. În repriza a doua are mai mult de lucru, dar pe ansamblu se descurcă fără probleme, chiar și cu puțin noroc la bara lui Ciurria”, a scris și publicația tuttomercatoweb.com, despre Ciprian Tătărușanu.

Ciprian Tătărușanu a bifat 23 de apariții în poarta lui AC Milan, în toate competițiile din acest sezon.

„Rosonerii” se află pe locul 3 în Serie A, la 18 puncte în spatele liderului Napoli, după 23 de etape.

Adrian Mutu, impresionat de prestația lui Ciprian Tătăruşanu

Ciprian Tătăruşanu a fost lăudat la scenă deschisă de Adrian Mutu, după AC Milan – Tottenham 1-0. Portarul român a închis perfect poarta campioanei Italiei, care a devenit favorită la calificarea în sferturile Ligii Campionilor, după rezultatul obţinut în manşa tur cu trupa lui Antonio Conte.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular la AC Milan, în partida din optimile Ligii Campionilor, cu Tottenham. Portarul român a avut o prestaţie excelentă, şi nu le-a dat nicio şansă lui Harry Kane sau Richarlison.

Adrian Mutu a declarat că Ciprian Tătăruşanu merită toate laudele, după prestaţia din meciul AC Milan – Tottenham. Tehnicianul de la Rapid este de părere că în ciuda vârstei, portarul român are în continuare valoare.

Reclamă

Totodată, „Briliantul” a declarat că „Tătă” le-a închis gura contestatarilor, care i-au adus numeroase criticit în acest sezon.

După atâtea critici, merită și el o importantă valoare, chiar dacă are o vârstă înaintată. Rămâne un portar de mare valoare. Eu m-am uitat la celălalt meci, PSG-Bayern”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă premergătoare duelului Mioveni – Rapid.

AC Milan s-a impus în turul din optimile Ligii Campionilor cu scorul de 1-0, graţie golului marcat de Brahum Diaz. Ulterior, Tottenham a avut mai multe ocazii de a egala, însă Ciprian Tătăruşanu a fost pe poziţii şi poarta campioanei Italiei a fost intactă la finalul meciului de pe San Siro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și