Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, din nou pe banca de rezerve a celor de la AC Milan! Anunțul făcut de antrenorul Stefano Pioli, după ce portarul titular a revenit la antrenamente

Sebastian Cristian Publicat: 25 februarie 2023, 18:15

Ciprian Tătărușanu, din nou pe banca de rezerve a celor de la AC Milan! Anunțul făcut de antrenorul Stefano Pioli, după ce portarul titular a revenit la antrenamente

Ciprian Tătărușanu pleacă de la Milan

Ciprian Tătărușanu / Profimedia

  • Ciprian Tătărușanu, din nou pe banca celor de la AC Milan!
  • Anunțul făcut de antrenorul Stefano Pioli

 

Ciprian Tătărușanu se va afla din nou pe banca celor de la AC Milan. Goalkeeper-ul român a apărat poarta milanezilor din luna septembrie a anului trecut, după ce Mike Maignan, portarul titular, s-a accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul a revenit însă la antrenamente, iar Stefano Pioli a anunțat că el va fi cel care se va afla în poarta lui AC Milan în duelul cu Atalanta, programat duminică, 26 februarie, de la ora 21:45.

Ciprian Tătărușanu, din nou pe banca celor de la AC Milan! Anunțul făcut de antrenorul Stefano Pioli, după ce portarul titular a revenit la antrenamente

De când a fost titularizat, Ciprian Tătărușanu a avut parte atât de laude, cât și de critici, însă de fiecare dată a încercat să-și facă treaba cât mai bine. Titular îi va fi foarte greu să mai fie de acum înainte, ținând cont de admirația lui Stefano Pioli pentru francezul Mike Maignan.

Reclamă

„Maignan e bine acum și va juca. Mike este ca un leu în cușcă pentru că nu a putut evolua atâtea luni. Acum are această posibilitate, este foarte motivat și ne va ajuta mult. A fost cel mai bun portar în sezonul trecut. Este un goalkeeper foarte comunicativ și acesta este un lucru important”, a spus Stefano Pioli, conform presei din Italia.

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu! Ce se va întâmpla cu portarul român, la finalul sezonului

AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătărușanu. Presa din Italia anunță că oficialii clubului din Serie A s-au hotărât în privința portarului român. „Tătă” a devenit titular la formația de pe San Siro în ultima perioadă, după ce Mike Maignan s-a accidentat. Evoluțiile românului au oscilat, iar conducătorii lui AC Milan au luat decizia finală în legătură cu viitorul său.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta Milanului în 23 de meciuri, în toate competițiile din acest sezon.

Pe fondul unei apărări slabe a campioanei en-titre din Serie A, goalkeeper-ul de 37 de ani a încasat nu mai puțin de 31 de goluri. Tătărușanu a păstrat intactă poarta lui AC Milan în numai 7 partide.

Potrivit tuttosport.com, conducerea lui AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Ciprian Tătărușanu. Actuala înțelegere a românului cu echipa din Serie A expiră la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

În locul lui „Tătă”, cei de la AC Milan îl vor aduce pe Marco Sportiello. Portarul aflat în prezent la Atalanta va deveni rezerva lui Mike Maignan, cel așteptat de fanii „rossoneri” să revină între buturile campioanei Italiei.

Cotat la 600.000 de euro de transfermarkt.com, Ciprian Tătărușanu a ajuns la AC Milan în septembrie 2020. Italienii au plătit 1 milion de euro pentru transferul românului.

De-a lungul carierei, Tătărușanu a mai evoluat la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, Nantes și Lyon.

„Tătă” a adunat 73 de meciuri și la naționala României, reușind să încheie 20 dintre ele fără gol primit. Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la prima reprezentativă în toamna anului 2020.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai