Închide meniul
EXCLUSIV

Anunţ de ultim moment despre viitorul lui Radu Drăguşin

Dan Roșu Publicat: 5 iulie 2023, 13:02

Reclamă
Anunţ de ultim moment despre viitorul lui Radu Drăguşin

Anunţ de ultim moment despre viitorul lui Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci / Profimedia Images

Florin Manea a făcut un anunţ de ultim moment despre viitorul lui Radu Drăguşin. Fundaşul cotat la 8 milioane de euro a fost om de bază la Genoa, în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manea susţine că nu există nicio ofertă oficială pe numele internaţionalului român. Genoa l-a achiziţionat pe Drăguşin de la Juventus, pentru 5.5 milioane de euro şi sunt şanse mari ca el să joace în Serie A, pentru grifoni, în stagiunea viitoare.

Anunţ de ultim moment despre viitorul lui Radu Drăguşin

„Nu există nicio ofertă oficială pe numele lui Radu Drăguşin. Nu ne aflăm î discuţii cu nimeni. În momentul acesta, Drăguşin rămâne jucătorul lui Genoa”, a spus Florin Manea, pentru Antena Sport.

Asta în situaţia în care presa din Italia a vorbit în ultima perioadă despre posibilitatea ca jucătorul de 21 de ani să ajungă la Milan sau la Napoli. Manea a dezminţit însă informaţiile.

Cota lui Radu Drăguşin a explodat

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

Reclamă

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 5.5 milioane de euro.

Pariul nebun făcut de Florin Manea

„Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Reclamă 4 / 0/3

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000.

Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE, în această primăvară.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și