Închide meniul

Radu Drăguşin, dorit în continuare de Napoli! Afacerea anunţată de italieni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 iunie 2023, 8:33

Radu Drăguşin, dorit în continuare de Napoli! Afacerea anunţată de italieni

Radu Drăguşin, dorit în continuare de Napoli

Radu Drăguşin, în tricoul lui Genoa / Profimedia Images

Radu Drăguşin e dorit în continuare de Napoli. Presa din Italia susţine că jucătorul lui Genoa ar putea ajunge la campioana din Serie A, care nu renunţă la ideea de a-şi betona apărarea pe viitor cu fostul fundaş al lui Juventus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calciomarcato anunţă că Napoli nu e interesată neapărat de un transfer în această vară, ci de obţinerea unei opţiuni de cumpărare pentru viitor. Genoa a plătit 5.5 milioane de euro pentru transferul definitiv al internaţionalului venit de la Juventus.

Radu Drăguşin, dorit în continuare de Napoli

La schimb pentru opţiunea menţionată mai sus, Napoli este pregătită să trimită în curtea grifonilor doi tineri jucători. Pe lista dorinţelor genovezilor s-ar afla Alessio Zerbin şi Gianluca Gaetano.

Napoli ar urma să obţină în schimbul vânzării lui Kim Min-Jae suma de 50 de milioane de euro, şi nu ar vrea să investească toţi banii într-un alt transfer. Astfel că varianta Radu Drăguşin este pe placul oficialilor napoletani chiar şi pentru o mutare în această vară.

Cota lui Radu Drăguşin a explodat

Cota lui Radu Drăgușin a explodat după un sezon spectaculos în care a ajutat-o pe Genoa să revină în Serie A și în care a fost selecționat și la naționala României.

Reclamă

Astfel, conform transfermarkt.de, cota lui Drăgușin a crescut de la 5 milioane de euro, la 8 milioane de euro, în ultimele trei luni. Este cea mai mare cotă a carierei fundașului care a strălucit în Serie B, competiție transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Drăgușin a ajuns astfel cel mai bine cotat jucător român, la egalitate cu Răzvan Marin. Podiumul e completat de Nicolae Stanciu, care are o cotă de piață de 6.5 milioane de euro.

Drăgușin a marcat şi 4 goluri în cele 40 de meciuri disputate pentru grifoni. Asta l-a făcut pe agentul său, Florin Manea, să facă un pariu nebun.

Reclamă 4 / 0/3

Pariul nebun făcut de Florin Manea

„Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată. Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României.

Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro. El este jucătorul lui Genoa, care a avut o clauză obligatorie de 5.500.000 de a-l cumpăra, plus nişte bonusuri, undeva la 6.800.000.

Mai are contract încă 3 ani cu Genoa. Nu mai sunt şanse să revină la Juventus. Trebuie să îl cumpere de la Genoa, să vrem şi noi să revină, dar nu cred că e plauzibil„, a spus Florin Manea în exclusivitate la AS.ro LIVE.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și