Închide meniul

Anunțul momentului despre viitorul lui Radu Drăgușin. Dezvăluiri despre fundașul care s-ar afla în vizorul Barcelonei

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 octombrie 2023, 17:44

Anunțul momentului despre viitorul lui Radu Drăgușin. Dezvăluiri despre fundașul care s-ar afla în vizorul Barcelonei

Licitaţie de zeci de milioane de euro pentru Radu Drăguşin

Radu Drăgușin, în tricoul lui Genoa / Profimedia

Anunțul momentului despre viitorul lui Radu Drăgușin. Oficialii lui Genoa au vorbit despre situația fundașului echipei naționale, prin vocea directorului sportiv Marco Ottolini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, jucătorul cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, se află sub contract cu „grifonii” din Serie A până în anul 2027. Acum, directorul sportiv a „făcut lumină” în cazul fundașului, care ar fi curtat de mai multe formații de top din Europa.

Anunțul momentului despre viitorul lui Radu Drăgușin. Fundașul nu o părăsește pe Genoa, cel puțin până în vară

Într-un interviu acordat recent pentru o publicație italiană, directorul sportiv al celor de la Genoa, Marco Ottolini, a vorbit despre viitorul echipei pe care o rerpezintă. Acesta a dezvăluit faptul că niciun jucător nu va pleca din lotul „grifonilor” în perioada de transferuri din această vară, pentru că, potrivit lui, formația pregătită de Alberto Gilardino s-ar destabiliza foarte mult.

„Genoa este o echipă de valoare, care poate să mai crească. Sunt jucători care se descurcă bine şi au atras atenţia unor cluburi importante, însă exclud posibilitatea ca cineva să plece în ianuarie. Este riscant să cedezi jucătorii în mijlocul sezonului, mai ales că ai fi nevoit să găseşti alternative care să se adapteze repede”, a spus Marco Ottolini, potrivit ilsecoloxix.it.

În actuala stagiune a primului eșalon al fotbalului italian, Radu Drăgușin a adunat 8 partide în tricoul celor de la Genoa, în care a reușit să ofere și o pasă decisivă. Acesta a fost integralist în toate partidele jucate de „grifoni” de la startul noului sezon, chiar și într-un meci din Cupa Italiei, câștigat de către echipa românului cu scorul de 4-3.

Reclamă

Grație evoluțiilor solide din tricoul italienilor, fundașul echipei naționale ar fi urmărit de formații de top ale Europei. Potrivit impresarului său, Florin Manea, chiar și echipa lui Xavi, FC Barcelona, l-ar urmări pe jucătorul de doar 21 de ani.

Radu Drăguşin poate prinde transferul carierei

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăguşin este la mare căutare. Impresarul susţine că fundaşul român a ajuns chiar în atenţia celor de la Barcelona, catalanii luând în calcul un eventual transfer al stopperului.

Manea a mai mărturisit că a fost sunat de un agent din Spania, care i-a comunicat interesul Barcelonei pentru Radu Drăguşin. Impresarul susţine că o eventuală ofertă din partea catalanilor ar fi de nerefuzat pentru internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

„Am fost sunat de un cunoscut agent din Spania. Drăgușin, din ceea ce mi s-a transmis, se află pe lista Barcelonei. L-au urmărit și îl urmăresc în continuare.

Momentan, însă, nu am avut contact cu cineva din conducerea celor de la Barca. El poate juca oriunde, chiar dacă este de atâția ani în Italia. Sunt, deocamdată, zvonuri, dar dacă sună Real sau Barca nu poți să refuzi”, a declarat Florin Manea, conform iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și