Închide meniul

Massimiliano Allegri a rupt tăcerea despre plecarea lui Paulo Dybala de la Juventus: „S-a crezut noul Messi. Să-şi revină cu picioarele pe pământ!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 mai 2022, 14:51

Massimiliano Allegri a rupt tăcerea despre plecarea lui Paulo Dybala de la Juventus: „S-a crezut noul Messi. Să-şi revină cu picioarele pe pământ!

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus. Massimiliano Allegri a vorbit despre plecarea argentinianului

Paulo Dybala plânge la finalul meciului cu Lazio, 2-2 / Sky Sports

Massimiliano Allegri a vorbit despre plecarea lui Paulo Dybala de la Juventus. Antrenorul bianconerilor nu l-a menajat pe fostul său atacant, care este aproape de a semna cu rivala Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Allegri a rupt tăcerea şi l-a „taxat” pe argentinianul care a plâns în hohote la ultimul său meci de la Torino. „La Joya” nu a ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru prelungirea contractului și pleacă după 7 ani de la ”Bătrâna Doamnă”.

Massimiliano Allegri, despre plecarea lui Paulo Dybala de la Juventus: „S-a crezut noul Lionel Messi”

Tehnicianul echipei care a terminat pe locul 4 în Serie A a avut un mesaj dur pentru sud-americanul de 28 de ani.

Paulo trebuie să îşi revină cu picioarele pe pământ, să fie el însuși. A fost un moment în care s-a lăsat dus de val pentru că s-a crezut noul Messi. Un jucător nu poate emula sau crede că este ca altul. Mai are multe de oferit pentru că are calități tehnice extraordinare și joacă într-un mod divin. Trebuie totuşi să se concentreze din nou.

Încă sunt entuziasmat când mă gândesc la anii petrecuți cu jucători grozavi, care m-au învățat și mi-au dat atât de multe. Am antrenat campioni precum Cristiano Ronaldo, Ibrahimovic, Ronaldinho, Robinho, Cassano, Seedorf, Pirlo și Buffon… Am avut și clinciuri cu ei, dar campion nu e cel care iese din vestiar, abătut, şi îşi suna avocatul, ci cel care scoate în evidenţă mândria şi îţi arată că tot e campion si asa castiga jocuri pe teren. Singurul pe care l-am ratat şi nu l-am antrenat este Messi„, a declarat Massimiliano pentru DAZN, citat de corrieredellosport.it.

Reclamă

Paulo Dybala a plâns în hohote la despărțirea de Juventus

Dybala a fost dus în fața peluzei de Bonucci și și-a pus tricoul pe față pentru a încerca să își controleze emoțiile. Decarul lui Juve a fost și căpitan pentru o oră la ultima partidă în tricoul bianconerilor.

Paulo Dybala pleacă de la Juventus după 7 ani, în care a câștigat cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei și trei Supercupe ale Italiei. La Joya a jucat și o finală UEFA Champions League, pierdută în fața lui Real Madrid (2017).

Reclamă 4 / 0/3

Fratele meu, ești un jucător de top și un bărbat adevărat. E o plăcere să te am ca prieten și că am avut momente de neuitat la Juventus. Sper să te văd curând”, a fost mesajul lui Paul Pogba pentru Dybala.

Mesajul de adio al lui Paulo Dybala

Cu două zile înainte de meciul cu Lazio, Paulo Dybala și-a anunțat despărțirea de Juventus, echipă de la care va pleca gratis în această vară.

Este greu să îmi găsesc cuvintele potrivite pentru a mulţumi, sunt atâția ani și atâtea emoții implicate, toate împreună… Am crezut că vom fi împreună și mai mulți ani, dar soarta ne pune pe drumuri diferite.

Nu voi uita niciodată tot ceea ce m-ai făcut să trăiesc, cu fiecare joc şi fiecare gol. Cu tine am crescut, am învăţat, am trăit şi am visat. Au fost 7 ani de magie, 12 trofee și 115 goluri pe care nimeni nu ni le va lua.

Vă mulțumesc că m-ați susținut în momentele dificile. Mulțumesc celor care m-au însoțit de-a lungul anilor: de la primul până la ultimul, de la suporteri până la oamenii care lucrează în cadrul clubului… tuturor, antrenori și colegi de echipă, angajați și manageri.

Purtarea acestui tricou important, împreună cu banderola de căpitan, a fost una dintre cele mai mari mândrii din viața mea, pe care sper să o arăt cândva copiilor și nepoților mei.

Mâine va fi ultimul meu meci cu acest tricou, e greu de imaginat, dar va fi ultimul nostru rămas bun. Nu va fi ușor, dar voi intra pe teren zâmbind și cu capul sus, știind că am dat totul pentru tine„, a transmis Paulo Dybala pe contul său de Instagram.

Reclamă

Paulo Dybala a fost adus în 2015 de la Palermo, în schimbul a 41 de milioane de euro. A adunat 292 de meciuri, în care a marcat 115 goluri și a oferit și 46 de assisturi. El a intrat în topul celor mai buni 10 marcatori din istoria piemontezilor.

Recomandări
  • Massimiliano Allegri, mesaj dur pentru Paulo Dybala
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și