Închide meniul

Câți bani va încasa Gigi Becali dacă Parma îl vinde pe Dennis Man la AC Milan! Patronul FCSB își freacă palmele de bucurie

Cosmin Cioboată Publicat: 30 septembrie 2022, 10:30

Câți bani va încasa Gigi Becali dacă Parma îl vinde pe Dennis Man la AC Milan! Patronul FCSB își freacă palmele de bucurie

Gigi Becali a răbufnit

Gigi Becali. în timpul unei conferințe de presă / Hepta

  • Câți bani va încasa Gigi Becali dacă Parma îl vinde pe Dennis Man la AC Milan
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este astăzi, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

S-a aflat câți bani va încasa Gigi Becali dacă Parma îl vinde pe Dennis Man la AC Milan. Presa din Italia a anunțat ieri că „rossonerii” îl monitorizează pe atacantul român, cumpărat de Parma de la FCSB în 2021. În cazul în care campioana Italiei va materializa transferul, Becali va încasa un procent promițător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Parmei i-a stabilit prețul lui Dennis Man. Recent, în presa italiană s-a scris că Kyle Krause îl va vinde pe român în schimbul a 7 milioane de euro. Suma cerută de omul de afaceri american a crescut între timp, odată cu apariția interesului din partea Milanului.

Câți bani va încasa Gigi Becali dacă Parma îl vinde pe Dennis Man la AC Milan

Potrivit Parma Live, patronul clubului emilian va solicita cel puțin 11 milioane de euro pentru internaționalul român, adică echivalentul sumei achitate de Parma anul trecut FCSB-ului, fără eventualele bonusuri de performanță incluse.

Reclamă

Există șanse ca Krause să ceară o sumă chiar mai mare, ținând cont că Gigi Becali și-a păstrat un procent dintr-un viitor transfer al lui Man. Mai precis, FCSB va încasa 5% din următoarea tranzacție în care va fi implicat atacantul de 24 de ani.

În cazul în care AC Milan se va decide și va plăti 11 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, Gigi Becali va primi, la rândul său, 550.000 de euro.

Reclamă

În prezent, Dennis Man este cotat la 6,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

AC Milan, pe urmele lui Dennis Man:  “Chiar Maldini îl monitorizează!”

Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan. Atacantul român, care evoluează la Parma, în Serie B, se află pe radarul campioanei Italiei.

Presa italiană a anunțat că Paolo Maldini, directorul sportiv al “rossonerilor”, se va ocupa personal de monitorizarea fostului atacant de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

“Cel mai probabil, ținta principală a lui AC Milan pentru sezonul viitor joacă la Parma. De fapt, chiar Paolo Maldini va fi cel care va monitoriza progresul făcut de Dennis Man și va evalua eventuala creștere pe care o va avea începând de acum și până în luna iunie.

Atacantul de 24 de ani este capabil să joace și în centrul liniei ofensive, precum și ca mijlocaș de bandă, dacă este necesar.

Stefano Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență.

Aflat la Parma din 2021, atacantul de bandă din România are un contract care va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție puternică în eventualele negocieri cu AC Milan.

Deocamdată, jucătorul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, a transmis publicația italiană seriebnews.com.

Dennis Man a marcat două goluri în 7 apariții în tricoul Parmei, în stagiunea curentă.

În această lună, Man a participat la „dubla” naționalei României cu Finlanda, 1-1, și Bosnia, 4-1, din Liga Națiunilor. Atacantul de 24 de ani a deschis scorul în victoria cu Bosnia și a ajuns la 5 goluri marcate pentru prima reprezentativă.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca - Boavista, LIVE în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 22:41
Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”