Închide meniul

Suma cerută de Parma în schimbul lui Dennis Man! AC Milan, pe urmele atacantului român

Cosmin Cioboată Publicat: 29 septembrie 2022, 12:26

Suma cerută de Parma în schimbul lui Dennis Man! AC Milan, pe urmele atacantului român

Dennis Man a marcat în meciul Ascoli - Parma, din Serie B

Dennis Man, alături de Gianluigi Buffon la Parma / Profimedia

  • Suma cerută de Parma în schimbul lui Dennis Man
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Suma cerută de Parma în schimbul lui Dennis Man a fost dezvăluită în presa din Italia. Astăzi, jurnaliștii din Peninsulă au anunțat că AC Milan îl monitorizează pe fostul atacant de la FCSB. “Chiar Paolo Maldini se va ocupa de analiza românului”, a anunțat publicația seriebnews.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Italiei își dorește să formeze o echipă tânără, iar Dennis Man a fost transformat în principala țintă a “rossonerilor” pentru campania de transferuri din vara viitoare.

Suma cerută de Parma în schimbul lui Dennis Man

Conducătorii de pe San Siro vor lua o decizie finală la finalul sezonului, în funcție de prestațiile pe care Man le va avea în continuare la Parma. Cei de la AC Milan și-ar dori un transfer definitiv, însă nu vor spune pas nici unui împrumut, în primă fază.

Reclamă

Potrivit sursei citate mai sus, Parma i-a stabilit deja prețul lui Dennis Man. “Rossonerii” vor fi nevoiți să scoată din conturi 7 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe atacantul român. Așadar, o sumă semnificativ mai mică decât cea pe care Parma a plătit-o FCSB-ului în 2021 – 13 milioane de euro.

Udinese și Sassuolo sunt alte două formații din Serie A care se află pe urmele lui Dennis Man. Ținând cont de bugetul mult mai bogat al lui AC Milan, campioana en-titre din Italia este, de departe, principala favorită la transferul românului, dacă Maldini și colaboratorii săi vor hotărî să-l aducă pe San Siro.

Reclamă

AC Milan, pe urmele lui Dennis Man:  “Chiar Maldini îl monitorizează!”

Dennis Man a intrat în vizorul lui AC Milan. Atacantul român, care evoluează la Parma, în Serie B, se află pe radarul campioanei Italiei.

Presa italiană a anunțat că Paolo Maldini, directorul sportiv al “rossonerilor”, se va ocupa personal de monitorizarea fostului atacant de la FCSB.

“Cel mai probabil, ținta principală a lui AC Milan pentru sezonul viitor joacă la Parma. De fapt, chiar Paolo Maldini va fi cel care va monitoriza progresul făcut de Dennis Man și va evalua eventuala creștere pe care o va avea începând de acum și până în luna iunie.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul de 24 de ani este capabil să joace și în centrul liniei ofensive, precum și ca mijlocaș de bandă, dacă este necesar.

Stefano Pioli monitorizează situația cu mare atenție, iar Man ar putea face parte din proiectul pus la cale cu ani în urmă, bazat pe jucători mai mult sau mai puțin tineri, combinați cu cei cu experiență.

Aflat la Parma din 2021, atacantul de bandă din România are un contract care va expira în iunie 2025. Prin urmare, Parma va avea o poziție puternică în eventualele negocieri cu AC Milan.

Deocamdată, jucătorul se află sub atenta supraveghere și nu este exclus ca cele două cluburi să ajungă la o înțelegere după Cupa Mondială. Dacă nu pentru un transfer definitiv, măcar pentru un împrumut”, a transmis publicația italiană seriebnews.com.

Cotat la 6,5 milioane de euro de transfermarkt.com, Dennis Man a marcat două goluri în 7 apariții în tricoul Parmei, în stagiunea curentă.

În această lună, Man a participat la „dubla” naționalei României cu Finlanda, 1-1, și Bosnia, 4-1, din Liga Națiunilor. Atacantul de 24 de ani a deschis scorul în victoria cu Bosnia și a ajuns la 5 goluri marcate pentru prima reprezentativă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Serie A • 24 mart., 21:16
Victor Becali, reacţie clară după ce italienii au anunţat că Dennis Man e aproape de Juventus
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man
AntenaPLAY • 23 mart., 17:39
Ionel Dănciulescu, cuvinte uriaşe pentru Dennis Man: „E un jucător complet! Să vorbim la superlativ despre el!”