Închide meniul

Ce a spus Ciprian Tătărușanu după primul assist al carierei: „Sunt fericit!”. Portarul român a intrat într-o categorie selectă, alături de Alisson și Ederson

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 octombrie 2022, 22:54

Ce a spus Ciprian Tătărușanu după primul assist al carierei: „Sunt fericit!. Portarul român a intrat într-o categorie selectă, alături de Alisson și Ederson

Ciprian Tătărușanu a reușit primul assist al carierei

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta lui AC Milan în ultimele 6 meciuri / Profimedia

Ce a spus Ciprian Tătărușanu după primul assist al carierei. Portarul român a oferit pasa decisivă la primul gol marcat de AC Milan în meciul cu Monza, din Serie A. Campioana Italiei s-a impus cu 4-1, iar Tătărușanu s-a aflat în prim-plan în prima repriză. Românul a degajat până la Brahim Diaz, iar spaniolul a trecut spectaculos de apărarea adversă și a deschis scorul, în minutul 16.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătărușanu a oferit prima reacție după ce și-a trecut în cont primul său assist. Goalkeeper-ul român s-a arătat extrem de bucuros că a contribuit în acest fel la victoria lui AC Milan.

Ce a spus Ciprian Tătărușanu după primul assist al carierei: „Sunt fericit!”

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta „rossonerilor” în ultimele 6 partide, în contextul în care titularul obișnuit, Mike Maignan, este accidentat.

VEZI AICI VIDEO CU PASA DE GOL A LUI CIPRIAN TĂTĂRUŞANU

„Mereu vor fi comentarii pozitive și negative, dar astăzi am arătat în teren de ce sunt în stare. Sunt și mai fericit pentru că este primul meu assist.

Reclamă

Datorită și acelui gol am reușit să câștigăm. Avem o relație bună între portari, vorbim înainte și după meciuri și antrenamente. Îmi pare rău pentru Maignan, e urât când nu poți să joci”, a spus Ciprian Tătărușanu, potrivit tuttomercatoweb.com.

Pasa decisivă reușită de Tătărușanu a fost remarcată și în presa din Italia. Publicația Tuttomercatoweb.com a analizat prestația românului din meciul cu Monza și i-a acordat nota 5.5.

„Execuția lui Ranocchia rămâne o operă de artă, însă șutul a venit de la 30 de metri și poate că Tătărușanu putea împinge mai mult în picioare pentru a ajunge la balon.

Reclamă 4 / 0/3

A avut o intervenție bună la Carlos Augusto și multe alte momente în care a respins”, au notat jurnaliștii tuttomercatoweb.com.

Tătărușanu a intrat într-o categorie selectă, alături de Alisson și Ederson

Ciprian Tătărușanu a intrat într-o categorie selectă, după assist-ul reușit în meciul AC Milan – Monza. Românul a devenit cel de-al 5-lea portar care reușește această performanță, în primele 5 campioante din Europa, în actualul sezon.

Jordan Pickford (Everton), Steve Mandanda (Rennes), Alisson (Liverpool) și Ederson (Manchester City) au mai reușit să ofere o pasă decisivă în stagiunea curentă. Ederson a bifat assist-ul chiar astăzi, în victoria lui City cu Brighton. Brazilianul l-a lansat excelent pe Erling Haaland, la primul gol al norvegianului, din minutul 22.

Ciprian Tătăruşanu, pasă de gol în AC Milan – Monza 4-1

Ciprian Tătăruşanu a reuşit o pasă de gol în AC Milan – Monza. Portarul român i-a pasat lui Brahim Diaz, care a făcut spectacol şi a deschis scorul.

Titular din nou între buturile lui AC Milan, Ciprian Tătăruşanu a oferit o fază de senzaţie. A dat o pasă decisivă la reuşita care a deblocat tabela.

Tătăruşanu i-a pasat în minutul 16 lui Brahim Diaz, care a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a marcat.

Reclamă

La scurt timp, Ciprian Tătăruşanu a avut mai multe parade de senzaţie, motiv pentru care AC Milan a realizat o reverenţă în faţa sa.

„Tătă, eşti o bestie!”, a scris AC Milan pe Twitter.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și