Închide meniul

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce s-a accidentat în ultimul meci la Parma! Anunţul făcut de italieni

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 22:17

Reclamă
Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce s-a accidentat în ultimul meci la Parma! Anunţul făcut de italieni

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce s-a accidentat în ultimul meci la Parma

Valentin Mihăilă/ Profimedia

Italienii au anunţat ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce s-a accidentat în ultimul meci la Parma. Internaţionalul român „s-a rupt” în duelul cu Udinese, din etapa precedentă de Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a fost aproape de victorie în duelul cu Udinese. „Cruciaţii” au condus cu 2-0, însă în cele din urmă, Udinese a întors rezultatul şi s-a impus cu 3-2.

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce s-a accidentat în ultimul meci la Parma

Valentin Mihăilă a fost schimbat în minutul 88 al partidei cu Udinese. Internaţionalul român a părăsit terenul accidentat, fiind înlocuit de Camara.

Italienii au anunţat că Valentin Mihăilă va face deplasarea pentru confruntarea cu Lecce. Accidentarea internaţionalului român nu a fost una gravă, astfel că Fabio Pecchia se va putea baza pe serviciile sale.

Valentin Mihăilă a oferit o pasă de gol în duelul cu Udinese, la golul marcat de Del Prato, în minutul doi. La golul secund, reuşit de Bonny, celălalt român de la Parma, Dennis Man, a pasat decisiv.

Reclamă
Reclamă

Parma se va duela cu Lecce în etapa a cincea din Serie A. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro. „Cruciaţii” au acumulat patru puncte, după tot atâtea meciuri disputate.

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man

Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man. Presa din Italia a făcut anunţul despre internaţionalul român, dezvăluind faptul că acesta ar putea deveni cel mai scump jucător român din toate timpurile.

Jurnaliştii de la Corriere dello Sport, un cotidian important al Italiei, au anunţat că Parma vrea să obţină suma de 30 de milioane de euro în schimbul lui Dennis Man. Asta l-ar transforma pe Man în cel mai scump jucător român din istorie, record care este deţinut în prezent de Radu Drăguşin. Tottenham a plătit în iarnă suma de 25 de milioane pentru fundaşul central de 22 de ani.

Reclamă

Dennis Man, pe piața transferurilor: prețul s-a dublat și o poveste despre un club din Serie A apare. Fotbalistul celor de la Parma ține capul de afiș pe piața transferurilor: este evaluat la aproape 30 de milioane de euro și în curând ar putea fi declanșată o licitație internațională pentru el.

Multe cluburi sunt pe urmele sale, iar la meciul cu Udinese, de luni, impresari de la multe cluburi de renume vor veni să-l vadă: Bayern, Borussia, Lyon, Ajax și Marseille au făcut deja primii pași, dar lista celor care îl urmăresc pe Man ar putea crește în viitorul apropiat.

Meciul cu AC Milan i-a crescut cu siguranță cota jucătorului, care a devenit rapid unul dintre cei mai căutați din străinătate. Cu siguranță, după ce a plătit pentru el 15 milioane de euro (n.r. cu tot cu bonusuri), Parma se bucură acum de ascensiunea lui și a stabilit un preț de plecare al negocierilor de 30 de milioane de euro. Și sunt multe cluburi italiene interesate de jucător. AC Milan a avut, în trecut, discuții directe cu Parma în privința lui”, au anunţat italienii.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și