Închide meniul

Ciprian Tătărușanu a reușit un assist la AC Milan, dar tot a fost criticat în presa italiană: “Încet ca un melc!”. Faza pentru care românul a fost “taxat”

Cosmin Cioboată Publicat: 23 octombrie 2022, 12:08

Reclamă
Ciprian Tătărușanu a reușit un assist la AC Milan, dar tot a fost criticat în presa italiană: “Încet ca un melc!”. Faza pentru care românul a fost “taxat”

Ciprian Tătărușanu a oferit un assist, la AC Milan

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta lui AC Milan în ultimele 6 meciuri / Profimedia

Ciprian Tătărușanu a reușit un assist la AC Milan, dar tot a fost criticat în presa italiană. Portarul român a oferit prima pasă decisivă a carierei, în meciul cu Monza, din Serie A. “Tătă” a avut și câteva intervenții salvatoare în partida câștigată de campioana Italiei cu 4-1, însă jurnaliștii din Peninsulă tot au găsit motive să-l “taxeze”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătărușanu a fost învins de Filippo Ranocchia în meciul de pe San Siro. Mijlocașul de la Monza a executat în forță o lovitură liberă de la distanță, peste zid, iar goalkeeper-ul de 36 de ani s-a întins prea târziu și n-a putut să intervină.

Ciprian Tătărușanu a reușit un assist la AC Milan, dar tot a fost criticat în presa italiană

Presa italiană consideră că Ciprian Tătărușanu ar fi putut să facă mai multe la șutul lui Ranocchia.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

“A ajuns încet, ca un melc, la șutul lui Ranocchia. Nesigur”, a notat Calcio Mercato, care i-a acordat nota 5.5 portarului român.

Reclamă

Despre pasa decisivă oferită la golul lui Brahim Diaz și despre golul încasat de la Ranocchia au vorbit și alte publicații din Italia:

“Tătărușanu a avut două intervenții bune, deși execuțiile au fost pe centru. A ezitat puțin la lovitura liberă executată de Ranocchia, dar a pasat rapid mingea la golul de 1-0”, au scris jurnaliștii Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 6.5.

“O paradă salvatoare la Carlos Augusto în prima repriză, apoi a intervenit bine și în final. Lovitura liberă a fost frumoasă, dar de la mare distanță. Dacă reacționa mai bine, poate ar fi putut bloca șutul”, a notat și Corriere della Sera.

Reclamă 4 / 0/3

Reacția lui Ciprian Tătărușanu, după primul assist al carierei: „Sunt fericit!”

Ciprian Tătărușanu a apărat poarta „rossonerilor” în ultimele 6 partide, în contextul în care titularul obișnuit, Mike Maignan, este accidentat.

„Mereu vor fi comentarii pozitive și negative, dar astăzi am arătat în teren de ce sunt în stare. Sunt și mai fericit pentru că este primul meu assist.

Datorită și acelui gol am reușit să câștigăm. Avem o relație bună între portari, vorbim înainte și după meciuri și antrenamente. Îmi pare rău pentru Maignan, e urât când nu poți să joci”, a spus Ciprian Tătărușanu, potrivit tuttomercatoweb.com.

Ciprian Tătărușanu a intrat într-o categorie selectă, după assist-ul reușit în meciul AC Milan – Monza. Românul a devenit cel de-al 5-lea portar care reușește această performanță, în primele 5 campioante din Europa, în actualul sezon.

Jordan Pickford (Everton), Steve Mandanda (Rennes), Alisson (Liverpool) și Ederson (Manchester City) au mai reușit să ofere o pasă decisivă în stagiunea curentă. Ederson a bifat assist-ul tot ieri, în victoria lui City cu Brighton. Brazilianul l-a lansat excelent pe Erling Haaland, la primul gol al norvegianului, din minutul 22.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și