Închide meniul

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după Inter – Milan 1-0. Surpriză pentru portarul român! Stefano Pioli, prima reacţie după Derby della Madonnina

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2023, 8:56

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după Inter – Milan 1-0. Surpriză pentru portarul român! Stefano Pioli, prima reacţie după Derby della Madonnina

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după Inter - Milan 1-0

Ciprian Tătăruşanu, în derby-ul Inter - Milan 1-0 / Profimediaimages

S-a aflat ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după Inter – Milan, scor 1-0, din etapa a 21-a din Serie A. Portarul român a părăsit din nou terenul învins. A fost a 3-a înfrângere la rând în campionat şi al 7-lea meci consecutiv fără victorie, în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol din Derby della Madonnina a fost marcat de Lautaro Martinez, în minutul 34. Jucătorii lui Simone Inzaghi au dominat copios pe Giuseppe Meazza. Inter a avut 60% posesie, 8-0 raportul cornerelor şi 15-4 raportul şuturilor spre poartă. Trupa lui Pioli nu a avut nicio execuţie cadrată.

Ce notă a primit Ciprian Tătăruşanu după Inter – Milan 1-0

Am vrut să fim mai compacţi, i-am aşteptat, nu ne-am apărat rău, dar ar fi trebuit să driblăm mai bine. În prima repriză centrul de greutate a fost scăzut, aşa că meciul a fost dificil. Ne-am trezit nepregătiţi pentru momentele în care nu aveam mingea.

În repriza secundă ne-am propus să atacăm mai mult da. Jucătorii s-au antrenat bine în timpul săptămânii. În ultima perioadă nu am fost compacţi în defensivă. Am driblat puţin şi nu am reuşit să ieşim din presiunea lor.

Ce ni se întâmplă? Poate ne-am pierdut convingerea. Venim după doi ani buni, dar poate că nu suntem o echipă atât de matură. Unii jucători sunt absenți, alţii nu sunt în cea mai bună formă. Trebuie să începem să ne revenim, încă din seara asta. Aceasta este o înfrângere care ne doare„, a declarat Stefano Pioli la finalul meciului, potrivit gazzetta.it.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu a limitat proporţiile scorului şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. TuttoMercatoWeb l-a notat cu 6.5, mai mult decât orice alt jucător de la AC Milan.

În prima repriză își ‘spală’ greșelile din ultima perioadă cu o intervenție bună la șutul lui Lautaro Martinez. El nu a putut face nimic la lovitura de cap a argentinianului, venită după un corner. Totuși, Tătărușanu rămâne unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, cu mai multe intervenții reuşite după pauză”, au transmis cei de la TuttoMercatoWeb.

Tătăruşanu a fost remarcat şi de cei de la Sofascore. Aceştia i-au dat nota 7.3. Numai jucătorii care au colaborat la gol, Calhanoglu (7.8) şi Lautaro Martinez (8.0) au primit mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

Ciprian Tătăruşanu, intervenţie fantastică în faţa lui Lautaro Martinez

Ciprian Tătăruşanu a avut o intervenţie fantastică în faţa lui Lautaro Martinez, în startul derby-ului din Inter şi Milan. Portarul român al campioanei Italiei nu a mai avut ce face în faţa starului argentinian, în minutul 34.

Inter a deschis scorul în marele derby cu Milan în minutul 34. Tătăruşanu nu a avut ce face la execuţia lui Lautaro Martinez. Până atunci, portarul român a avut o intervenţie fabuloasă.

În minutul 6, Ciprian Tătăruşanu a avut un reflex uluitor la şutul lui Lautaro Martinez. Portarul român a scos fantastic şutul atacantului argentinian, cu un reflex de zile mari. Astfel, Tătăruşanu a respins cu braţul şutul violent al atacantului de la Inter din 12 metri.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și