Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, prima reacție după ce a devenit campion al Italiei cu AC Milan: „Grup fantastic!”. Imagini virale. Hai, România! În fiecare zi

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 mai 2022, 23:45

Ciprian Tătărușanu, prima reacție după ce a devenit campion al Italiei cu AC Milan: „Grup fantastic!. Imagini virale. Hai, România! În fiecare zi

Ciprian Tătărușanu, prima reacție după ce a devenit campion al Italiei cu AC Milan

Ciprian Tătărușanu, campion cu AC Milan / Profimediaimages

  • Ciprian Tătărușanu a câștigat titlul în Serie A cu AC Milan
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Ciprian Tătărușanu a transmis un prim mesaj după ce a devenit campion al Italiei cu AC Milan. Portarul român a fost rezervă în victoria din deplasare cu Sassuolo, scor 3-0, din ultima etapă din Serie A. În urma acestui rezultat, rossonerii au câștigat primul titlu după o pauză de 11 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tătărușanu a jucat în 6 meciuri din această ediție de campionat și a contribuit la performanța uriașă obținută de gruparea de pe San Siro. Patru victorii, o remiză și o înfrângere a înregistrat AC Milan cu românul între buturi.

Ciprian Tătărușanu, campion al Italiei cu AC Milan

Este victoria unui grup fantastic! Campionii Italiei, Forza Milan„, a fost mesajul lui Ciprian Tătărușanu de pe rețelele sociale.

Reclamă

Fostul căpitan al naționalei României a postat și două imagini de senzație din vestiar. „Tătă” a ținut în brațe trofeul de campion și a „mușcat” din medalia primită.

Reclamă

„Rossonerii” au încheiat sezonul cu un avans de două puncte peste marea rivală. Este cel de-al 19-lea Scudetto câștigat de AC Milan în istoria clubului.

Ciprian Tătărușanu a câștigat primul său trofeu din străinătate. Portarul român a bifat 6 apariții în sezonul 2021/2022 din Serie A.

Zlatan Ibrahimovic a dat tonul petrecerii

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit titlul câștigat cu Milan cu trabucul în gură și cu sticla de șampanie în mână. Suedezul a făcut show în momentul în care ”Diavolii Roșii” au primit medaliile de campioni ai Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Zlatan, ajuns la 40 de ani, a sărbătorit din plin primul Scudetto al lui Milan după o pauză de 11 ani. În momentul în care a ieșit pe culoarul campionilor, acesta a început să îi stropească pe suporterii rossonerilor cu șampanie.

Înainte de a-și pune la gât medalia de campion, Ibrahimovic a tras câteva fumuri dintr-un trabuc, demonstrând încă o dată că el este șeful, chiar dacă a avut probleme cu accidentările în acest sezon.

Anunțul lui Edi Iordănescu despre Tătărușanu

Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Ciprian Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat cel de-al 73-lea duel în tricoul selecționatei României.

Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc. Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu.

A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la Tătă o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu, în luna martie, despre Ciprian Tătărușanu.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Reclamă

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite
AntenaPLAY • 8 mart., 20:02
Unde a fost surprins Zlatan Ibrahimovic în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1™ al Arabiei Saudite